Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bolestein 696 1081EN Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Een heerlijk tweekamer hoek appartement met een zonnige tuin op het Zuiden in de groene wijk Buitenveldert in Amsterdam-Zuid. Gelegen op loopafstand van het Amsterdamse Bos met alle denkbare voorzieningen in de omgeving. Het Gelderlandplein is inmiddels het meest gewaardeerde winkelcentrum van Amsterdam en Station Amsterdam-Zuid, wat men wil ontwikkelen tot het Internationale treinstation van Nederland (met verbindingen op Brussel, Parijs, London en Berlijn), ligt nabij gelegen.

Het appartement heeft een eigen entree, is praktisch ingedeeld en de groene achtertuin is een ideale plek om heerlijk te vertoeven.

Indeling:
BG: Via de eigen entree bereik je de tochthal, overloop met toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft toegang tot de badkamer voorzien van een wastafel en een inloopdouche. Op de hal bevindt zich het separate toilet voorzien van fontein en de inbouwkast. Via de woonkamer, gelegen aan de achterzijde, bereik je de zonnige achtertuin. Er is een open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur.
Een separate berging is aanwezig in de onderbouw van het complex.

Omgeving:
Het appartement ligt in een zeer groene buurt met gratis Gelderlandpleinbus voor de ingang van het gebouw. Lopend bent u binnen 5 minuten in het Amsterdamse Bos waar men kan roeien en hardlopen of een dagje in Spa Resort "Zuiver" kan doorbrengen. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de supermarkt aan de overkant van de straat. Winkelen wordt een beleving in het winkelcentrum Gelderlandplein, stadshart Amstelveen of in de Beethovenstraat. De Zuidas (Station Amsterdam- Zuid), het Amstelpark en het Gijsbrecht van Amstelpark liggen op fietsafstand. Tramlijn 5, de Noord-Zuidlijn en diverse bussen stoppen in de directe omgeving en brengen u richting Schiphol, station Amsterdam-Zuid, Amstel station, Centraal station, station Bijlmer Arena en Station Noord. Met de fiets staat u met 25 minuten op de Dam. Diverse snelwegen (A10, A9, A4 en A2) zijn op 5 minuten rijden.

Algemeen:
- Woonoppervlakte: Circa 45 m2
- Inhoud: Circa 170 m3
- Bouwjaar: 1968
- Servicekosten: 113,- per maand
- Voorschot stookkosten: 60,- per maand
- Eigendomssituatie: Erfpachtcanon vooruitbetaald tot 31-07-2067.
- Er is een aanvraag 'overstap eeuwigdurende erfpacht' onder de gunstige voorwaarden van 2019 ingediend
- Berging in de onderbouw
- Verwarming: blokverwarming
- Volledig extra isolerend dubbelglas
- Er is een zeer actieve VvE
- Oplevering: In overleg

English description:

A lovely two-room corner apartment with a sunny south-facing garden in the green Buitenveldert neighborhood in Amsterdam-South. Located within walking distance of the Amsterdamse Bos with all imaginable amenities in the area. Gelderlandplein has become the most appreciated shopping center in Amsterdam and Amsterdam-South Station, which is being developed into the International train station of the Netherlands (with connections to Brussels, Paris, London and Berlin), is nearby.

The apartment has its own entrance, is practically laid out and the green backyard is an ideal place to relax.

Layout:
BG: Through the private entrance you reach the tour hall, landing with access to all rooms. The bedroom is located at the front and gives access to the bathroom with a sink and a walk-in shower. In the hall is the separate toilet with washbasin and built-in closet. Through the living room, located at the rear, you reach the sunny backyard. There is an open kitchen with build in appliances.
A separate storage room is available in the basement of the complex.

Surroundings:
The apartment is located in a very green neighborhood with free Gelderlandplein bus in front of the entrance of the building. On foot you are within 5 minutes in the Amsterdamse Bos where you can row and run or spend a day at Spa Resort "Zuiver". For daily shopping you can go to the supermarket across the street. Shopping becomes an experience in the Gelderlandplein shopping center, Amstelveen city center or in Beethovenstraat. The Zuidas (Station Amsterdam-Zuid), the Amstelpark and the Gijsbrecht van Amstelpark are within cycling distance. Tram line 5, the North-South line and various buses stop in the immediate vicinity and take you to Schiphol, Amsterdam-Zuid station, Amstel station, Central station, Bijlmer Arena station and North Station. You can reach Dam Square in 25 minutes by bike. Several highways (A10, A9, A4 and A2) are a 5-minute drive.

General:
- Living area: Approximately 45 m2
- Capacity: Approximately 170 m3
- Year of construction: 1968
- Service costs: 113 per month
- Advance heating costs: 60 per month
- Property situation: Annual lease payments paid in advance until 31-07-2067.
- An application for 'transfer perpetual leasehold' has been submitted under the favorable conditions of 2019
- Storage in the basement
- Heating: block heating
- Completely extra insulating double glazing
- There is a very active VvE
- Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder