Vorige | Volgende

Bolestein 794 1081ER Amsterdam, Buitenveldert Zuidwest

Bouwjaar
1969
Woonoppervlakte
93 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*** English translation below ***


Prachtig afgewerkt 4 kamerappartement van ca. 93 m gelegen op de 3e - tevens bovenste - verdieping (geen bovenburen!). De woning heeft zonnig terras van (12 m) op het westen en een handige berging van 7 m op de begane grond, ideaal voor opslag en het stallen van fietsen. Het complex is voorzien van een lift (zie foto).

INDELING:
Begane grond: Gemeenschappelijk entree met lift/ trappenhuis en fietsenberging.

3e verdieping: Entree woning, ruime centrale hal met intercom, de ruime woonkamer met zijkamer aan de achterzijde grenst aan het zonnige terras (over de volledige breedte) welke is voorzien van elektrische zonneschermen. Het appartement heeft een moderne keuken aan de voorzijde. 2/3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met ligbad, douche, dubbele wastafel en televisie. De wasmachineaansluiting zit netjes in de bergkast. Tevens is er een separaat toilet met fonteintje.

OMGEVING:
Bolestein is gelegen in Buitenveldert, aan de Zuidkant van Amsterdam met veel groen en parken. Op een steenworp gelegen van het Amsterdamse bos met veel sportfaciliteiten en het wellnesscentrum Spa-Zuiver. Via het Kleine Loopveld bent u snel aan de prachtige Amstel. De woning ligt dicht bij de Amstelveenseweg, de Zuidas en op korte afstand van het chique Amsterdam Zuid en de bruisende Pijp met de Albert Cuyp en vele terrassen.
In de directe omgeving diverse winkels en winkelcentrum Gelderlandplein, maar ook dicht bij het stadshart van Amstelveen. De woning heeft tevens een gunstige ligging t.o.v. openbaar vervoer en uitvalswegen.

BIJZONDERHEDEN:
- Bovenste verdieping (geen bovenburen)
- Gelijkvloers met 93 m woonoppervlak
- Lift aanwezig
- Terras (12 m) op het westen
- Elektrische zonneschermen (zie foto)
- Veel inbouwkasten aanwezig
- Berging (7 m) op de begane grond
- Goed gesoleerd, dubbele beglazing
- 3 slaapkamers
- Warm water en verwarming middels blokverwarming
- Afgekochte erfpacht (2067)
- Professioneel beheerde VvE
- Servicekosten 155,- per maand
- Blokverwarming warm water 115,- per maand
- Oplevering in overleg

--------------------------------------------------------------------------------

*** English translation ***

Beautifully finished 4 room apartment of approx. 93 sqm located on the 3rd - also top - floor (no upstairs neighbours!). The house has a sunny terrace of (12 m) facing west and a convenient storage room of 7 m on the ground floor, ideal for storage and storing bicycles. The complex has an elevator (see photo).

CLASSIFICATION:
Ground floor: Communal entrance with elevator / stairwell and bicycle storage.

3rd floor: Entrance apartment, central hall with intercom, spacious living room with side room at the rear adjacent to the sunny terrace (full width) which is equipped with electric awnings. The apartment has a modern kitchen at the front. 2/3 spacious bedrooms and a modern bathroom with bath, shower, double sink and television. The washing machine connection is neatly located in the storage cupboard. There is also a separate toilet with hand basin.

ENVIRONMENT:
Bolestein is located in Buitenveldert, on the south side of Amsterdam with lots of greenery and parks. Nearby the Amsterdam forest with many sports facilities and the Spa-Zuiver wellness centre. Via the Kleine Loopveld you can quickly reach the beautiful Amstel. The apartment is close to the Amstelveenseweg, the Zuidas and a short distance from the chic Amsterdam South and the bustling Pijp with the Albert Cuyp and many terraces.
In the immediate vicinity several shops and shopping centre Gelderlandplein, but also close to the city centre of Amstelveen. The property is also conveniently located for public transport and highways.

PECULIARITIES:
- Upper floor (no upstairs neighbours)
- At one floor 93 m living space
- Elevator present
- Terrace (12 m) facing west
- Electric awnings (see photo)
- Many built-in cupboards
- Storage room (7 m) on the ground floor
- Well insulated, double glazing
- 3 bedrooms
- Hot water and heating through block heating
- Sold leasehold (2067)
- Professionally managed VvE
- Service costs 155,- per month
- Block heating - hot water 115,- per month
- Transfer in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-03-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1969

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
93 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-West

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder