Vorige | Volgende

Bonairestraat 56 hs 1058XK Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Koopsom € 450.000 

Omschrijving

Deze goed ingedeelde hoekwoning met 3 slaapkamers staat in een van de mooiste en groenste buurten van de Baarsjes en is gelegen op de begane grond. Tot 2009 was dit nog een winkelpand, maar na een renovatie in 2010 omgetoverd tot een woning.
Er rust echter nog steeds een gemengde bestemming op, conform de akte van splitsing en de website van Ruimtelijke Plannen, dus ideaal voor kantoor!

De woning heeft een vrije uitkijk over het gezellige Bonaireplein en de hele dag zit je heerlijk in de zon voor het huis aangezien de hoek op het zuiden staat.

LOCATIE
Het appartement is gelegen in een rustige en groene straat in “De Baarsjes” stadsdeel West. De woning staat op de hoek van de Bonairestraat en het Bonaireplein; een gezellig pleintje met diverse speelvoorzieningen voor kinderen.
Op loopafstand zijn er 4 verschillende supermarkten. Ook het Vondelpark, Rembrandtpark en de vele hotspots op de Overtoom en aan de Schinkel zijn op loopafstand. Met de fiets ben je met 10 minuten in de Negen-straatjes of het Leidseplein.
De woning is met de auto goed bereikbaar vanaf de A-10 west en tevens zijn er diverse OV-verbindingen zoals tramlijn 1, 7 en 17 en bus 15 en 247.

KEUKEN
Via de eigen entree kom je binnen in de lichte en ruime keuken, voorzien van diverse AEG inbouwapparatuur.
De grote oude winkelramen zijn voor een gedeelte voorzien van een raamsticker waardoor het lichte gevoel behouden kan worden maar een mogelijke inkijk verminderd wordt. Ook beschikken de ramen over zonwerende rolgordijnen die er voor zorgen dat deze woning in de zomer heerlijk koel blijft.

LIVING
Naast de keuken bevindt zich de living waar een gezellig zitgedeelte gecreëerd is. De hoge plafonds, ruimte tussen de huizen en vele ramen zorgen voor veel licht en een prettige sfeer.
In het gehele appartement ligt een warme laminaat vloer.

BUITENRUIMTE
Voor het huis is een ruime stoep, gelegen op het zuiden, waar een picknicktafel staat. Een heerlijke plek om te zitten en te eten.

SLAAPKAMERS
Grenzend aan de woonkamer is de kinderkamer die overigens ook als werkkamer ideaal is.
De master bedroom is gelegen in de achterste hoek. Deze ruime kamer beschikt over een inbouwkast en grenst aan de binnentuin, inclusief een kleine patio van ongeveer 2 m2, deze is niet meegenomen in de kadastrale omschrijving.
De derde slaapkamer wordt op dit moment gebruikt als inloopkast.

BADKAMER EN WC
Tussen de twee slaapkamers aan de achterzijde, bevindt zich een gang met apart toilet en ruime inbouwkast met aansluiting voor de wasmachine en droger.
De badkamer en wc zijn in 2016 nog gedeeltelijk verbouwd.
De badkamer beschikt over een inloop regen douche en een 2 persoons badkamermeubel en designradiator.

WOONOPPERVLAKTE
Het woonoppervlak bedraagt 71 m² (80 m2 BVO). Dit is exclusief de buitenruimte en de inbouwkasten.
De woning is door een extern bureau ter plekke ingemeten conform NEN2580.
Het meetrapport ter inzage beschikbaar.

BOUWJAAR
Het appartement ligt in een pand dat in 1930 werd opgeleverd. In 2009 heeft er een splitsing plaatsgevonden waarbij de fundering is gecheckt en vervolgens is er in 2010 gerenoveerd.

EIGENDOMSSITUATIE GROND
Het appartement is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam.
De jaarlijkse canon bedraagt thans € 450,- per jaar, en de termijn loopt tot 15 september 2053, hierna is de, dan aan de inflatie aangepaste, eeuwigdurende canon verschuldigd conform de Algemene Bepalingen 2016.
Er is een aanvraag ingediend om de erfpacht af te kopen.

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het betreft hier een gezonde en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaren die sinds anderhalf jaar actief is en uit 4 leden bestaat. De maandelijkse bijdrage is € 95,-
De huidige eigenaren hebben in 2018 voor eigen rekening de buitenzijde laten schilderen.

BEREIKBAARHEID EN PARKEREN
De bereikbaarheid is perfect, met de auto via de A-10 afslag S 106 en S 107 en met het openbaar vervoer (zowel met de tram als met de bus).
Voor de deur en in de directe omgeving is ruime parkeergelegenheid. Voor meer informatie over een parkeervergunning kunt u de website van de gemeente Amsterdam raadplegen.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar 1930
• Splitsing in 2009 (inclusief funderingscheck)
• Renovatie (inclusief leidingwerk en elektra) in 2010
• Buitenschilderwerk in 2018
• Servicekosten bedragen € 95,- per maand
• Gelegen op grond van de gemeente Amsterdam, het tijdvak loopt tot 15-09-1953
• Rustige buurt met winkels op korte afstand
• Woonoppervlakte 71 m². Het meetrapport en de berekening is ter inzage beschikbaar
• Verwarming via eigen CV-ketel, bouwjaar 2010
• Energielabel C
• Voorzien van dubbele beglazing
• Oplevering in overleg
LET OP: Conform de akte van splitsing heeft deze woning de bestemming wonen/werken wat tevens de gelegenheid geeft om hier kantoor te houden, zie voor verdere details ruimtelijkeplannen.nl

Deze woning heeft een eigen website via Bonairestraat56hs.nl
Hier vindt u alles nog eens fraai in beeld gebracht met onder andere de kadastrale gegevens, de lijst van zaken, het meetrapport, full screen foto's evenals informatie over de buurt, een "streetview" en de zonnegrens.

De aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-08-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder