Vorige | Volgende

Bonairestraat 82 I 1058XL Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
1906-1930
Woonoppervlakte
53 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

***** English translation see below *****

Een heerlijk licht 3-kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 53 m! Het gemeubileerde appartement heeft een woonkamer en suite en een fijn balkon (oosten) over de volle breedte aan de achterzijde. De woning is gelegen aan een van de leukste straten van de voormalig stadsdeel de Baarsjes.

LIGGING:
Het betreft een woning gelegen op eerste verdieping. Het goed onderhouden pand is gelegen in een rustige straat in voormalig Stadsdeel De Baarsjes op de grens tussen Oud Zuid en West. Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 106 en S 107 en met het openbaar vervoer (zowel met de tram als met de bus). Op loopafstand bevindt zich het Vondelpark en diverse horecagelegenheden (o.a. Oslo en Ter Brugge).

INDELING:
Entree, hal/gang, open keuken voorzien van diverse inbouw apparatuur, moderne badkamer v.v. inloopdouche, toilet en wastafel, lichte woonkamer en suite en een goede slaapkamer aan de rustige straatzijde.
Vanuit de keuken en eetkamer is het balkon (over de volle breedte) te bereiken.

In de woning vindt u nog enkele originele details, o.a. glas-in-lood en en suite deuren.

BIJZONDERHEDEN:
- Het appartement wordt gemeubileerd aangeboden;
- Minimale huurperiode is 12 maanden;
- Het appartement is per direct beschikbaar;
- 2 maanden waarborgsom;
- Niet geschikt voor woningdelers;
- Bezichtigingen onder voorbehoud vanaf 30 maart 2020.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


***** Enlish translation *****

A lovely situated fully furnished three-room apartment with a living area of about 53 m2! The furnished apartment has a living room ensuite and a nice balcony (facing east) across the full width at the rear. The property is located on one of the nicest streets of the former Baarsjes area.

LOCATION:
The apartment is located on the first floor. The area is easily accessible by car via the ring road A-10 exit S 106 and S 107 and by public transport (tram and bus). Within walking distance you will find the Vondelpark and several trendy restaurants (among others Oslo and Caf restaurant Ter Brugge).

CLASSIFICATION:
Entrance hall / corridor, kitchen with built in appliances, modern bathroom with a shower, toilet and sink, living room ensuite and a good bedroom situated at the (very quiet) streetside. At the backside of the apartment you will find the kitchen, dining area and balcony.

In the house you will find some nice original details, inter alia, glass-glass doors and ensuite.

DETAILS:
- The apartment is offered furnished;
- Minimum lease period is 12 months;
- The apartment is available immediately;
- 2 months deposit;
- Not suitable for sharing!;
- Viewings will most likely start from March 30th 2020.

This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or its consequences. All sizes and dimensions are indicative.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
19-03-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
53 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder