Vorige | Volgende

Bonairestraat 84 I 1058XL Amsterdam, Paramariboplein e.o.

Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een heerlijk licht 3-kamer appartement met een woonoppervlak van ca. 52 m˛. Het appartement is gelegen op de eerste etage en heeft een zonnig balkon. Het appartement dient intern gerenoveerd te worden. Een unieke kans om een appartement geheel naar eigen idee en smaak te renoveren!

*ENGLISH TRANSLATION BELOW

INDELING
Entree, tochthal, hal, bergkast, woonkamer en eerste slaapkamer aan de straatzijde, woonkeuken en tweede slaapkamer aan de achterzijde (beide met openslaande deuren naar het balkon). In het midden van de woning een eenvoudige badkamer met toilet, douche en wastafel. Het appartement is aan de voorzijde voorzien van fraaie glas-in-lood ramen.

LIGGING
De woning is zeer rustig gelegen aan een van de leukste straten van de voormalig stadsdeel de Baarsjes op de grens tussen Oud Zuid en West! Het appartement is goed bereikbaar met de auto via de Ring A-10 afslag S 106 en S 107 en met het openbaar vervoer (zowel met de tram als met de bus). Op loopafstand bevindt zich het Vondelpark en diverse populaire horecagelegenheden (o.a. Edel en Bar Kosta).

BIJZONDERHEDEN
-Kleine VvE, maandelijkse bijdrage: €78,95;
-Gelegen op erfpachtgrond van de gemeente Amsterdam;
-Huidige canon bedraagt €479,52 + jaarlijkse inflatie, vanaf 01-11-2053: €725,78 + jaarlijkse inflatie;
-Het betreft een voormalig huurwoning;
-Niet zelfbewonings-, ouderdoms- en een asbestclausule worden opgenomen in de koopakte;
-Appartement dient geheel gerenoveerd te worden, 2 slaapkamers zijn eenvoudig te realiseren;
-Vaste projectnotaris Buma Algera te Amsterdam.

Lovely, light and airy three-room apartment with approx. 52 m˛ of living space. The apartment is on the first floor and has a sunny balcony. The interior is in need of renovation.

This is a unique chance to renovate an apartment to suit your own ideas and taste!

LAYOUT
Entrance, vestibule, hall, storeroom, living room, and bedroom on the street side, kitchen/diner and second bedroom at the rear (both with French doors opening onto the balcony). A simple bathroom with a toilet, shower and washbasin is in the middle. The apartment has attractive stained glass windows at the front.

LOCATION
The property is in a quiet part of one of the nicest streets in the former Baarsjes district, where the Oud-Zuid and West neighbourhoods meet! Convenient for car travel via the A10 ring road (junctions S106 and S107) and for public transport (both tram and bus). Vondelpark and various popular bars and restaurants (including Edel and Bar Kosta) are within walking distance.

DETAILS
- Small-scale homeowners’ association (VvE), monthly contribution: €78.95
- Ground lease owned by the City of Amsterdam
- Current ground rent is €479.52 + annual inflation. As from 1-11-2053: €725.78 + annual inflation
- This used to be a rental property
- Deed of sale includes a non-owner-occupier clause, age clause and an asbestos clause
- Apartment is need of a total renovation, a second bedroom could easily be created
- Civil-law notary appointed to execute the notarial deeds for the project: Buma Algera in Amsterdam


*ENGLISH VERSION

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Hoewel wij de woning zorgvuldig hebben opgemeten, wordt noch door De Graaf & Groot Makelaars, noch door de verkoper enige aansprakelijkheid aanvaard voor afwijkingen in de opgegeven maten. Koper verklaart in gelegenheid te zijn gesteld om de opgegeven maten te (laten) controleren. Koper heeft zijn eigen onderzoek plicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft
omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

NEN clausule
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-08-27
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
52 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Westindische Buurt

De Westindische buurt is een wijk in het Amsterdamse stadsdeel West. De buurt is een schiereiland, begrensd door de Kostverlorenvaart (Baarsjesweg), de Postjeswetering (Postjeskade) en het Surinameplein. De buurt staat bekend als een rustige woonwijk met genoeg faciliteiten, zo liggen niet alleen het Rembrandspark en Vondelpark op loopafstand maar ook de Ten Kate markt, winkels en de Foodhallen zijn vanaf deze buurt snel te bereiken.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder