Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bonistraat 41 1094SH Amsterdam, Zuidwestkwadrant Indische buurt

Bouwjaar
1981
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Een eigen tuin! en dat in de Indische buurt, Amsterdam Oost. De wonderen zijn de wereld nog niet uit. Zoals dit leuke 4 kamer appartement van ca 74 m2 groot, gelegen op de begane grond met tuin! Schaf de barbecue maar aan!

*** SEE ENGLISH TEXT BELOW ***

Ruimte in overvloed en ook nog eens heel praktisch ingedeeld. De woning telt 3 mooie slaapkamers! Koude voeten zijn verleden tijd in de winter! Deze woning beschikt over vloerverwarming.

Indeling:
Entree op de begane grond. Direct kom je een ruime hal binnen! Aparte wasmachine ruimte met CV ketel. Separaat toilet met fontein, zeer ruime berging, ideaal voor het opslaan van voorraad. Mooie afgewerkte badkamer, welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel. Aan de achterzijde van de woning tref je alle slaapkamers aan. 2 daarvan geven direct toegang tot de tuin. De woonkamer is gelegen aan de voorzijde en geeft uitzicht over een plein! De moderne keuken is half open en voorzien van alle denkbare inbouw apparatuur. De tuin aan de achterzijde maakt de woning helemaal af! Hier kan je rustig genieten of een heerlijke barbecue organiseren voor familie of vrienden!

Ligging:
Het appartement ligt in stadsdeel Oost, de Indische buurt, met om de hoek een ruim aanbod aan hippe winkels, gezellige cafés en restaurants. Op loopafstand vind je onder andere de Javastraat, de Dappermarkt en het nieuwe winkelgebied Oostpoort. Voor ontspanning of een rondje hardlopen zijn er maar liefst drie parken in de omgeving: het Flevopark, het Oosterpark en Park Frankendael. Het appartement is zowel met het openbaar vervoer als met de auto uitstekend bereikbaar. Op loopafstand van de woning vind je NS-station Muiderpoort en verschillende tram- en buslijnen. Ook het station Amsterdam Science Park ligt op korte afstand van de woning. Met de auto ben je binnen no time op de ringweg A-10 en met de fiets ben je zo in hartje Amsterdam!

Bijzonderheden:
- Oppervlakte ca 74 m2
- Bouwjaar ca 1981
- Erfpacht afgekocht t/m 30-11-2031
- Servicekosten: 108 euro
- Vloerverwarming
- Tuin
- CV ketel uit 2011
- Parkeren voor de deur
- Geen wachttijd voor een parkeervergunning
- Berging in de onderbouw
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

A private garden! and that in the Indonesian neighborhood, Amsterdam East. The wonders are not yet out of the world. Like this nice 4 room apartment of approximately 74 m2, located on the ground floor with garden! Buy the barbecue!

Plenty of space and also very practical. The house has 3 beautiful bedrooms! Cold feet are a thing of the past in winter! This house has underfloor heating.

Layout:
Entrance on the ground floor. You immediately enter a spacious hall! Separate washing room with central heating boiler. Separate toilet with fountain, large storage room, ideal for stocking. Beautiful finished bathroom, which is equipped with a walk-in shower and sink. At the rear of the house you will find all bedrooms. 2 of them give direct access to the garden. The living room is located at the front and offers a view over a square! The modern kitchen is half open and equipped with all conceivable built-in appliances. The garden at the rear completes the house! Here you can enjoy quietly or organize a delicious barbecue for family or friends!

Location:
The apartment is located in the Oost district, the Indische buurt, with a wide range of trendy shops, cozy cafes and restaurants around the corner. Within walking distance you will find the Java Street, the Dappermarkt and the new shopping area Oostpoort. For relaxation or a run, there are no fewer than three parks in the area: Flevopark, Oosterpark and Park Frankendael. The apartment is easily accessible by public transport and by car. Within walking distance of the house you will find NS station Muiderpoort and various tram and bus lines. The Amsterdam Science Park station is also a short distance from the house. By car you are on the A-10 ring road in no time and by bike you are in the heart of Amsterdam!

Particularities:
- Surface approx. 74 m2
- Built around 1981
- Annual lease payments surrendered until 30-11-2031
- Service costs: 108 euros
- Underfloor heating
- Garden
- Central heating boiler from 2011
- Parking in front of the door
- No waiting time for a parking permit
- Storage in the basement
- Delivery in consultation

The non-binding information shown on this website has been compiled (with care) on the basis of information from the seller (and / or third parties). We do not guarantee the correctness or completeness thereof. We advise you and / or your real estate agent to contact us if you are interested in one of our properties. We are not responsible for the content of the websites referred to.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-06-2020
Status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt. Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder