Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boomstraat 57 A 1015LB Amsterdam, Anjeliersbuurt Noord

Bouwjaar
1987
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

*** OPEN HUIS: Woensdag 19 februari van 16:00 tot 17:00 uur ***
*** OPEN HUIS: Vrijdag 21 februari van 09:00 tot 10:00 uur ***


*** English translation below ***

In een rustige straat midden in de gezellige Jordaan ligt dit 3/4 kamer begane grond appartement gelegen op eigen grond (geen erfpacht). De woning is ca. 60 m² groot bestaande uit de belétage en het souterrain en heeft een balkon en tuin op het zonnige zuiden!

INDELING:
Gemeenschappelijk entree naar hal met meterkast en trappenhuis.

Belétage: Entree woning, aan de voorzijde van de woning een ruime eet-/ woonkamer met een open keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De verdieping ligt hoger dan het straatniveau en heeft openslaande deuren. Aan de achterzijde bevindt zich een woon- /slaapkamer met toegang tot het balkon en de tuin op het zuiden. Het balkon beschikt over een bergkast met de CV combiketel (2016) en wasmachine aansluiting. Onder het balkon bevindt zich nog bergruimte (zie foto).

Souterrain: Vanuit de eetkamer aan de voorzijde is met een vaste trap de slaapkamer in het souterrain bereikbaar.

OMGEVING:
De Boomstraat is een rustige straat middenin de populaire Jordaan. Nabij de Noordermarkt, Westerstraat, de leuke winkelstraat Haarlemmerstraat/dijk en de Negen Straatjes. Het Centraal Station is op ca. 5 minuten loopafstand gelegen en vanaf hier kunt u alle kanten van op per trein, metro, tram, bus en veerboot.

BIJZONDERHEDEN:
- Begane grond met tuin
- Balkon en tuin op het zuiden
- Eigen grond (geen erfpacht!)
- Bouwjaar 1987
- Nieuwe keuken
- Nieuwe houtenvloer
- CV combiketel (Remeha, 2016)
- Mogelijkheid 3 slaapkamers (zie plattegrond)
- Goed geïsoleerd, dubbel glas
- Energielabel C
- Gezonde en actieve VvE
- Reservefonds ca. € 145.000,- voor 24 leden
- Servicekosten € 75,- per mand
- oplevering in overleg

--------------------------------------------------------------------------------

*** English translation ***

In a quiet street in the middle of the cozy Jordaan you will find this 3/4 room ground floor apartment on own ground (no leasehold ground). The property is approx. 60 m² on the ground floor and the souterrain. It also has a balcony and garden on the sunny south!

LAYOUT:
Common entrance to hall with meter cupboard and small staircase.

Ground floor: Entrance apartment, at the front of the apartment there is a spacious dining/ living room with an open kitchen which is equipped with various built-in appliances. The floor is higher than the street level and has French doors. At the rear is a living/ bedroom with access to the balcony and the south-facing garden. The balcony has a storage cupboard with the central heating system (2016) and washing machine connection. There is also storage space under the balcony (see photo).

Souterrain: From the dining room at the front of the apartment you can reach the bedroom in the souterrain with a fixed staircase.

SURROUNDINGS:
The Boomstraat is a quiet street in the middle of the popular Jordaan. Near the Noordermarkt, Westerstraat, the nice shopping street Haarlemmerstraat/ dijk and the Negen Straatjes. The Central Station is about a 5-minute walk and from here you can go in all directions by train, metro, tram, bus and ferry.

DEATIALS:
- Ground floor with garden
- South-facing balcony and garden
- Own ground (no leasehold ground!)
- Year of construction 1987
- New kitchen
- New wooden floor
- Central heating system (Remeha, 2016)
- Possibility 3 bedrooms (see floorplan)
- Well insulated, double glazing
- Energy label C
- Healthy and active VvE
- Reserve fund approx. € 145,000 for 24 members
- Service costs € 75 per month
- Transfer in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
14-02-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1987

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
60 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Jordaan

De Jordaan is één van de bekendste buurten van Amsterdam. Het is een geliefde buurt om te wonen en uit te gaan. Dat heeft onder meer te maken met zijn geschiedenis en zijn bewoners van toen en nu. Het historische karakter is bewaard gebleven in de vele smalle straatjes met prachtig gerestaureerde pandjes. Maar daarnaast staat de Jordaan ook voor pleinen en plantsoenen, grachten en brede straten. In het noordelijk deel vind je verschillende markten, die samen met horeca en kleine bedrijfjes voor de nodige levendigheid zorgen. De zuidelijke Jordaan is in verhouding wat meer een woonbuurt. Als enigszins vreemde eend in de bijt loopt langs de westkant van de Jordaan de Marnixstraat, een belangrijke verkeersader en ontsluitingsroute.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder