Vorige | Volgende

Borgerstraat 104 B 1053PX Amsterdam

Vraagprijs € 475.000 

Bouwjaar
1900
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Wonen in de gezellige Baarsjes in Amsterdam, dit is je kans! Een heerlijk lichte maisonnette woning op de eerste en tweede verdieping van circa 75 m met ruim balkon op het westen.

Deze voormalige sociale huurwoning is geheel naar eigen smaak af te werken en in te richten.

Indeling
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de tweede verdieping. Bij binnenkomst geeft de hal toegang tot de slaapkamer en badkamer. Met de trap naar beneden bereik je de woonkamer, keuken, tweede slaapkamer en separaat toilet. De woonkamer, aan de voorkant van de woning geeft uitzicht op de straatzijde. De keuken aan de achterzijde is voorzien van een simpel keukenblok en alle nodige aansluitingen tevens een wasmachineaansluiting, deze ruimte geeft toegang tot het ruime balkon gelegen op het westen. De badkamer heeft een inloopdouche en wastafel. De berging is gelegen in het souterrain van het complex.

Omgeving
Het appartement ligt in een gezellige Amsterdamse buurt met de Ten Katemarkt om de hoek, tevens is er volop gelegenheid om te winkelen met een leuke mix van winkels en horeca in de Kinkerstraat en de Jan Pieter Heijenstraat. Daarnaast zijn de (Food)Hallen en het Vondelpark op loopafstand en met 5 minuten fietsen ben je in de Jordaan. Gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer en de uitvalswegen.

VvE & Grondsituatie
De Vereniging van Eigenaars 20 appartementsrechten uit het hele complex. Deze wordt professioneel beheerd door Ymere VvE beheer en de servicekosten bedragen 141,76 per maand. De grond is belast met erfpacht en de canon is afgekocht t/m 15 januari 2034.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 75 m (NEN 2580 meetrapport aanwezig);
- Gelegen in de Baarsjes met de Ten Katemarkt om de hoek;
- Erfpachtcanon afgekocht tot en met 15 januari 2034;
- Maandelijkse servicekosten van 141,76;
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen);
- Anti-speculatiebeding van 3 jaar van toepassing;
- Niet-zelfbewoningsclausule en ouderdomsclausule van toepassing;
- Projectnotaris: Lubbers en Dijk notarissen;
- Oplevering in overleg, kan snel.


De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1900

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
75 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder