Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Borgerstraat 206 - III 1053RD Amsterdam, Lootsbuurt

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
64 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

LICHT EN MODERN DRIEKAMER APPARTEMENT VAN 64 M2 (BVO 74 M2) MET EEN RUIME WOONKAMER MET OPEN KEUKEN EN BALKON OP DE DERDE VERDIEPING EN TWEE SLAAPKAMERS MET AIRCO OP DE VIERDE VERDIEPING, GELEGEN IN HET GEZELLIGE OUD-WEST.

Dit heerlijk lichte appartement is gelegen op de derde en deels vierde verdieping van een pand gebouwd in 1911. De moderne, zwarte hoogglans keuken is van alle gemakken voorzien en ligt aan de achterzijde van het appartement, evenals het balkon.

Het pand is gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot einde tijdvak, 15 juni 2054. De Vereniging van Eigenaars wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE Diensten en er worden per maand € 158,35 aan servicekosten betaald.

INDELING
Middels het gezamenlijke trappenhuis bereikt men het appartement gelegen op de derde verdieping. In de hal bevindt zich de badkamer met toilet, wastafel, douche en handdoekradiator.

De woonkamer is licht en ruim met aan de achterzijde de moderne keuken, voorzien van diverse apparatuur van Smeg, waaronder de grote, vrijstaande koelkast.
Het balkon is bereikbaar via de loopdeur bij de keuken en is gelegen op het noordwesten.

De zitkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft openslaande deuren naar het Franse balkon op het zuidoosten. Deze verdieping is tevens voorzien van twee originele, zwart marmeren schouwen en een muur van “vuil” metselwerk, wat het geheel een robuuste uitstraling geeft.

Middels de spiltrap in het zitgedeelte komt men op de bovengelegen, vierde verdieping met daar twee slaapkamers en een aparte ruimte voor de wasmachine en de droger.

Beide slaapkamers zijn sinds 2019 uitgerust met een vaste airco wat het ’s zomers zeer aangenaam maakt boven. Beide slaapkamers hebben een hippe boerderijschuifdeur en de kamer aan de achterzijde is voorzien van een wastafelmeubel.

Zowel op de woon- als op de slaapverdieping ligt een mooie houten vloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De Borgerstraat is ideaal gelegen in het populaire en hippe Oud-West. Met op loopafstand tal van gezellige cafés, restaurants en diverse winkels Maar ook heerlijke delicatessen zaken op de Overtoom zijn zeer dichtbij gelegen. In het Vondelpark kan je heerlijk vertoeven en ook in de directe omgeving zijn kindvriendelijke pleinen. Dus eigenlijk alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Tramlijn 1, 7 en 17 zijn binnen handbereik.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 24.00 uur, zondag van 12.00 tot 24.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 24 augustus 2020, vergunningsgebied West 11.1 – Gebied 1).

BIJZONDERHEDEN
- Dubbele bovenwoning van 64 m2 op de 3e en deels 4e etage;
- Twee slaapkamers;
- Een Frans balkon op het zuidoosten en een balkon op noordwesten;
- Originele schouwen aanwezig;
- Moderne keuken voorzien van alle gewenste inbouwapparatuur;
- Overal draai-/kiepramen voorzien van dubbelglas;
- Erfpacht afgekocht tot 2054;
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten € 158,35;
- Oplevering in overleg.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NEN-CLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geïnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-09-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
64 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder