Vorige | Volgende

Borgerstraat 206 hs 1053RD Amsterdam, Lootsbuurt

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
59 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

* * * GEZIEN DE GROTE BELANGSTELLING VOOR DEZE WONING KUNNEN ER HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER GEPLAND WORDEN * * *


GOED INGEDEELD DRIEKAMER APPARTEMENT VAN 59 M2 (BVO 66 M2) VOORZIEN VAN EEN WOONKAMER MET OPEN KEUKEN, AANBOUW MET OPENSLAANDE DEUREN NAAR DE DIEPE ACHTERTUIN EN TWEE SLAAPKAMERS, GELEGEN IN HET BRUISENDE OUD-WEST.

Dit fijne 3-kamer appartement is gelegen op de begane grond van een pand gebouwd in 1911.
In 2008 is deze woning goed verbouwd en heeft men aan de achterzijde een aanbouw gerealiseerd met openslaande deuren naar de diepe achtertuin op het noordwesten. Tevens is hier een tweede
slaap-/studeerkamer gerealiseerd en zijn er voor extra lichtinval daklichten gemaakt.

Het pand is gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot einde tijdvak, 15 juni 2054. De Vereniging van Eigenaars wordt professioneel beheerd door De Alliantie VvE Diensten en er worden per maand € 109,14 aan servicekosten betaald.

INDELING
Via de eigen toegangsdeur van het pand komt men in de hal van het appartement die toegang biedt naar alle vertrekken.

Aan de voorzijde ligt de hoofdslaapkamer, voorzien van een grote kledingkast en grote kunststof draai/-kiepramen met dubbel glas.

De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, design radiator en ruime douche met Rainshower. Ook het separate toilet bevindt zich in de hal evenals een ruime bergkast met daar de meterkast en ruimte voor de wasmachine en/of droger.

De woonkamer met open keuken ligt aan de achterzijde. De moderne keuken heeft veel bergruimte en is uitgevoerd in wit hoogglans kastjes met een zwart aanrechtblad. De U-opstelling van de keuken biedt genoeg werkruimte, zo ook de bar met gezellige barkrukken. De keuken is uitgerust met allerlei inbouwapparatuur zoals een koelkast met 3 vrieslades, een 4-pits gasfornuis met bijpassende oven, spoeleiland met barfunctie en inbouwvaatwasser en een separate kast met inbouwmagnetron.

In 2008 heeft men een aanbouw aan de woning gemaakt en is vanuit het woongedeelte de diepe en zonnige tuin (N-W) bereikbaar middels openslaande deuren. Vanuit de keuken is de tweede slaap-/werkkamer bereikbaar met uitzicht op de tuin en voorzien van een daklicht.

Door het gehele appartement ligt een mooie, houten lamelparketvloer.

LIGGING & BEREIKBAARHEID
De Borgerstraat is ideaal gelegen in het populaire en hippe Oud-West. Met op loopafstand tal van gezellige cafés, restaurants en diverse winkels Maar ook heerlijke delicatessen zaken op de Overtoom zijn zeer dichtbij gelegen. In het Vondelpark kan je heerlijk vertoeven en ook in de directe omgeving zijn kindvriendelijke pleinen. Dus eigenlijk alles in de buurt. Wil je toch verder de stad in, zijn de openbaar vervoersvoorzieningen uitstekend. Tramlijn 1, 7 en 17 zijn binnen handbereik.

PARKEREN
Op de openbare weg geldt betaald parkeren (van 09.00 tot 24.00 uur, zondag van 12.00 tot 24.00 uur) en parkeren middels een vergunning systeem. Volgens informatie van de website van gemeente Amsterdam is er een wachtlijst voor een parkeervergunning (wachtlijstgegevens per 12 januari 2021, vergunningsgebied West 11.1 – Gebied 1).

BIJZONDERHEDEN
- 3-kamerwoning van 59 m2 (BVO 66 m2) op de begane grond;
- Twee slaapkamers;
- Diepe achtertuin van ca. 43,5 m2 op het noordwesten;
- Moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur;
- Overal kunststof draai-/kiepramen voorzien van dubbelglas;
- Erfpacht afgekocht tot 2054;
- Gezonde VvE, maandelijkse servicekosten € 109,14;
- Oplevering in overleg, doch kan snel.

DISCLAIMER
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Wij adviseren u een deskundige (NVM-)makelaar in te schakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Indien u specifieke wensen heeft omtrent de woning, adviseren wij u deze tijdig kenbaar te maken aan uw aankopend makelaar en hiernaar zelfstandig onderzoek te (laten) doen. Indien u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de MVA voorwaarden.

NENCLAUSULE
De gebruiksoppervlakte is berekend conform de branche vastgestelde NEN 2580- norm. De oppervlakte kan derhalve afwijken van vergelijkbare panden en/of oude referenties. Dit heeft vooral te maken met deze (nieuwe) rekenmethode. Koper verklaart voldoende te zijn geďnformeerd over de hiervoor bedoelde normering. Verkoper en diens makelaar doen hun uiterste best de juiste oppervlakte en inhoud te berekenen aan de hand van eigen metingen en dit zoveel mogelijk te ondersteunen door het plaatsen van plattegronden met maatvoering. Mocht de maatvoering onverhoopt niet (volledig) overeenkomstig de normering zijn vastgesteld, wordt dit door koper aanvaard. Koper is voldoende in de gelegenheid gesteld de maatvoering zelf te (laten) controleren. Verschillen in de opgegeven maat en grootte geven geen der partijen enig recht, zo ook niet op aanpassing van de koopsom. Verkoper en diens makelaar aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid in deze.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
benedenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
59 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder