Vorige | Volgende

Borgerstraat 207 II 1053PK Amsterdam, Lootsbuurt

Vraagprijs € 285.000 

Bouwjaar
1911
Woonoppervlakte
46 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

ENGLISH BELOW **

Dit fijne 2-kamer appartement is gelegen in de levendige Borgerbuurt naast de Jan Pieter Heijestraat en de Kinkerstraat. De woning is voorzien van een grote slaapkamer aan de voorzijde, woonkamer met open keuken en een balkon op het zuiden! Op loopafstand zijn er allerlei leuke winkels, restaurantjes en barretjes. Ideaal voor de starters!

Indeling
Via het trappenhuis bereikt u de woning op de tweede verdieping. U komt binnen in het halletje die u verbindt met de verschillende ruimtes. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde. Dit is een fijne grote slaapkamer met veel licht. Tussen de woonkamer en de slaapkamer in bevindt zich de badkamer. De badkamer is voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. De woonkamer is een ruime woonkamer met een open keuken aan de achterzijde. Het balkon ligt op het zuiden en heeft de hele dag zon. U heeft vanaf hier een leuk uitzicht op de groene bomen. De gehele woning is voorzien van dubbel glas.

Omgeving en bereikbaarheid
De woning is gelegen in Oud-West, naast de Jan Pieter Heijestraat. Op loopafstand zijn er tal van leuke koffietentjes, cafés, restaurants in de Jan Pieter Heijestraat en Kinkerstraat. Ook de Ten Kate markt en de food- en filmhallen liggen om de hoek. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij de o.a. de Albert Heijn en Eko Plaza. Maar ook het Vondelpark bereikt u te voet in maar liefst 10 minuten (700m).

Het appartement is zowel met de auto goed bereikbaar als met het openbaar vervoer. Binnen enkele minuten bent u op de ringweg A-10 (afslag S106) en ook zijn er diverse tramhaltes vlakbij (1,7 en 17). Op de openbare weg is het betaald parkeren van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 0:00 uur. Voor de meest recente informatie met betrekking tot vergunningen en parkeren verwijzen wij naar de website van de Gemeente Amsterdam.

VvE
De Vereniging van Eigenaren bestaat uit 4 appartementsrechten en wordt professioneel beheerd. Er is een MJOP aanwezig en de servicekosten bedragen €103,31

Bijzonderheden:
- 45,10m2 NEN gemeten;
- Centraal gelegen in Oud-West;
- 1 grote slaapkamer;
- Balkon op het zuiden;
- Maandelijkse servicekosten €103,31;
- Erfpacht afgekocht tot 2053;
- De juridisch bij de woning behorende berging wordt in economische zin niet verkocht;
- Splitsingsakte wordt momenteel aangepast;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

**

This nice 2-room apartment is located in the lively Borgerbuurt next to the Jan Pieter Heijestraat and the Kinkerstraat. The house has a large bedroom at the front, living room with open kitchen and a south-facing balcony! Within walking distance there are all kinds of nice shops, restaurants and bars. Ideal for the starters!

Layout
You reach the house on the second floor via the staircase. You enter the hall that connects you to the different rooms. The bedroom is located at the front. This is a nice large bedroom with lots of light. The bathroom is located between the living room and the bedroom. The bathroom has a walk-in shower, sink and toilet. The living room is a spacious living room with an open kitchen at the rear. The balcony faces south and has sun all day. From here you have a nice view of the green trees. The entire house has double glazing.

Environment and accessibility
The house is located in Oud-West, next to the Jan Pieter Heijestraat. Within walking distance there are plenty of nice coffee shops, cafes, restaurants in the Jan Pieter Heijestraat and Kinkerstraat. The Ten Kate market and the food and film halls are also around the corner. For daily shopping you can go to the Albert Heijn and Eko Plaza. But the Vondelpark can also be reached on foot in no less than 10 minutes (700m).

The apartment is easily accessible by car as well as by public transport. Within a few minutes you will bend on the ring road A-10 (exit S106) and there are also several tram stops nearby (1.7 and 17). Paid parking on public roads is from 9:00 am to 0:00 am Monday to Saturday. For the most recent information regarding permits and parking, we refer to the website of the municipality of Amsterdam.

VvE
The Owners Association consists of 4 apartment rights and is professionally managed. There is an MJOP and the service costs are € 103.31

Particularities:
- 45,10m2 NEN measured;
- Centrally located in Oud-West;
- 1 large bedroom;
- South-facing balcony;
- Monthly service costs € 103.31;
- Annual lease payments surrendered to 2053;
- Storage already sold to owner 3 high;
- Deed of division is currently being amended;
- Delivery in consultation;
- There is no agreement until the deed of purchase has been signed;
- Deed is drawn up by a notary in Amsterdam.

"This information has been compiled by us with the necessary care. On our part, however, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. All specified sizes and surfaces are indicative. The NVM conditions apply."
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1911

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
46 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder