Vorige | Volgende

Borgerstraat 212 Hs 1053RE Amsterdam

Vraagprijs € 529.000 

Bouwjaar
1903
Woonoppervlakte
63 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

**** For English scroll down ****


Fantastisch verbouwd- en uitgebouwd begane grond appartement met diepe zonnige tuin en tuinhuis gelegen op leuke locatie in Oud-West !
Het appartement is praktisch ingedeeld en smaakvol verbouwd en is daarom direct te betrekken.
Door het goed bruikbare en ge´soleerde tuinhuis als extra werkkamer en de ruime, zonnige tuin die het geheel omlijst is de achterzijde van dit appartement verrassend te noemen. Daarnaast is de erfpacht eeuwigdurend afgekocht !

Indeling:
Entree/hal, gang met toegang naar de eerste slaapkamer en separate wasruimte/berging, ruime douche met wastafel, apart toilet, ruime woonkamer met open keuken in het midden van de woning doorlopend naar de zonnige eetkamer die toegang geeft tot de tuin, ruime tweede slaapkamer met inbouwkast.
Diepe, zonnige en groene tuin met ruim tuinhuis (thans werkkamer met berging).

Omgeving/Locatie:
Dit appartement bevindt zich in een gewilde woonwijk in Oud-West: in een rustige straat nabij de Jacob van Lennepkade en de Kinkerstraat.
Het is een rustige, gezellige woonwijk met op loopafstand alles wat je als bewoner maar wenst: een grote verscheidenheid aan speciaalzaken, aantrekkelijke restaurants en hippe ontbijtzaken, bars. Tevens nabij de sfeervolle ten Katemarkt, uitgaanscentrum en bioscoop "de Hallen". Het Vondelpark is ook op loopafstand.

Openbaar vervoer/bereikbaarheid: middels tram 7 en 17 is het Centrum en het Centraal Station goed bereikbaar. Tevens is de uitvalsweg naar de A-10 in de nabijheid.

Bijzonderheden:
- Ruime, zonnige tuin met geisoleerd tuinhuis.
- Leuk verbouwd-, uitgebouwd en goed ingedeeld appartement.
- Erfpacht is eeuwigdurend afgekocht.
- Onderdeel van een goed functionerende Vereniging van Eigenaren met ruim reservefonds.
- Voorzien van isolerende beglazing.
- Sedumdak op uitbouw en tuinhuis.
- Vloerverwarming in de uitbouw.Borgerstraat 212 Hs

Fantastic renovated and extended ground floor apartment with a deep sunny garden and garden house located in a great location in Oud-West!
The apartment has a practical layout and has been tastefully renovated and is therefore ready to move into immediately.
Due to the useful garden house (with double glazed windows) as an extra office and the spacious sunny garden, makes the rear of this apartment surprising. In addition, the leasehold has been bought off in perpetuity!

Layout:
Entrance / hall, hallway with access to the first bedroom and separate laundry room / storage room, spacious shower with sink, separate toilet, spacious living room with open kitchen in the middle of the house, continuing to the sunny dining room that gives access to the garden, spacious second bedroom with fitted wardrobe.
Deep, sunny and green garden with spacious garden house (currently an office with storage).

Environment/Location:
This apartment is located in a popular residential area in Oud-West: in a quiet street near the Jacob van Lennepkade and the Kinkerstraat.
It is a quiet, cozy residential area with everything you could wish for as a resident within walking distance: a wide variety of specialty shops, attractive restaurants and trendy breakfast shops, bars. Also near the attractive ten Katemarkt, entertainment center and cinema "de Hallen". Vondelpark is also within walking distance.

Public transport/accessibility: the city Center and Central Station are easily accessible via tram 7 and 17. The road to the A-10 high way is also nearby.

Particularities:
- Spacious, sunny garden with garden house (with double glas windows).
- Nicely renovated, extended and well laid out apartment.
- Ground lease has been bought off in perpetuity!!
- Part of a well-functioning Association of Owners with a large reserve fund.
- Consisting of double glazed windows.
- Sedum roof on both the extension and garden house.
- Floor heating in the extension of the house.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Bouwjaar
1903

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
63 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder