Vorige | Volgende

Borgerstraat 44 A 1053PT Amsterdam, Borgerbuurt

Vraagprijs € 265.000 

Bouwjaar
1981-1990
Woonoppervlakte
34 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

FIRST COME, FIRST SERVED!
Wij verzoeken u om de aanvraag voor een bezichtiging te doen via Funda. Telefonische aanvragen nemen wij op dit moment niet in behandeling. Voor vragen over de woning, staan wij u uiteraard telefonisch te woord.

PUUR* WONEN!
GOED INGEDEELD STUDIO APPARTEMENT VAN CA. 34M2 MET EEN HEERLIJK BALKON OP HET ZUIDEN IN AMSTERDAM OUD-WEST

Op zoek naar een starters woning, een studio appartement voor een studerend kind of een pied à terre midden in Oud-West? Deze woning voldoet aan alle wensen, gelegen op een van de leukste plekjes van Amsterdam.

Indeling:
Via het gemeenschappelijke entree bereikt u de woning op de vierde verdieping. Bij binnenkomst arriveert u in de ruime hal die toegang geeft tot de vertrekken. De grote raampartijen in de woonkamer van de woning zorgen voor veel lichtinval waardoor de woning heerlijk licht van karakter is. De keuken (2015) is half open en beschikt over een inductiekookplaat, oven, vaatwasser, ingebouwde afzuigkap en er is genoeg plek voor een eettafel. Zo functioneert deze ruimte naast keuken ook als eetkamer. Via de openslaande deur heeft u toegang tot het ruime balkon gelegen op het Zuiden. De badkamer is voorzien van een wastafel, inloopdouche, wc en een aanluiting voor de wasmachine. Ook is er in de hal nog een ruime garderobekast. In het souterrain is er nog een gemeenschappelijke fietsenberging.

Omgeving:
De woning is gelegen in het mooie en hippe Oud-West, met het Vondelpark en de Hallen om de hoek. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Kinkerstraat, de Bilderdijkstraat of op één van de beste markten van Amsterdam; de Ten Katemarkt. Dichtbij bevindt zich een waar culinair paradijs; de Foodhallen, Happyhappyjoyjoy, Café Panache, Dapper, Lot Sixty One, etc. Allemaal fijne plekjes op loopafstand! Ook de Waterkant en de Jordaan zijn gelegen op loopafstand. Binnen 2 fietsminuten bent u in het centrum van Amsterdam en met het openbaar vervoer heeft u een directe verbinding naar Amsterdam Centraal en overige gebieden van de stad. Ook de Ring A10 is in slechts een paar minuten te bereiken.

Bijzonderheden:
* Gelegen op eeuwigdurend afgekochte erfpacht;
* Balkon op het Zuiden;
* Actieve VvE in professioneel beheer;
* Servicekosten € 77,30,- per maand;
* Gelegen in het hippe Oud-West;
* Gemeenschappelijke fietsenberging;
* Oplevering in overleg.

Een uitgebreide brochure kunt u downloaden op onze eigen website.

******************************************************************************

FIRST COME, FIRST SERVED!
We kindly ask you to request a viewing through Funda. We currently do not take requests by phone. For questions about the property, we are willing to help you by phone.

PUUR* LIVING!
WELL CLASSIFIED STUDIO APARTMENT OF APPROX. 34M2 WITH A LOVELY BALCONY ON THE SOUTH IN AMSTERDAM OUD-WEST

Looking for a starter home, a studio apartment for a studying child or a pied à terre in the middle of Oud-West? This house meets all wishes, located in one of the nicest places in Amsterdam.

Layout:
You reach the house on the fourth floor through the communal entrance. Upon entering you arrive in the spacious hall that gives access to the rooms. The large windows in the living room of the house provide a lot of light, making the house wonderfully light in character. The kitchen (2015) is semi-open and has an induction hob, oven, dishwasher, built-in extractor hood and there is enough space for a dining table. In this way, this space functions as a dining room as well as a kitchen. Through the patio door you have access to the spacious balcony located on the South. The bathroom has a sink, walk-in shower, toilet and a connection for the washing machine. There is also a spacious wardrobe in the hall. There is a communal bicycle shed in the basement.

Surroundings:
The house is located in the beautiful and trendy Oud-West, with the Vondelpark and the Hallen around the corner. For your daily shopping you can visit the Kinkerstraat, the Bilderdijkstraat or one of the best markets in Amsterdam; the Ten Kate market. There is a true culinary paradise nearby; the Foodhallen, Happyhappyjoyjoy, Café Panache, Dapper, Lot Sixty One, etc. All nice places within walking distance! The Waterkant and the Jordaan are also within walking distance. Within 2 minutes by bike you are in the center of Amsterdam and by public transport you have a direct connection to Amsterdam Central and other areas of the city. The Ring A10 can also be reached in just a few minutes.

Particularities:
* Located on a perpetually bought leasehold;
* South-facing balcony;
* Active VvE in professional management;
* Service costs € 77.30 per month;
* Located in the hip Oud-West;
* Common bicycle shed;
* Delivery in consultation.

You can download an extensive brochure from our own website.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981-1990

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
34 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Van Lennepbuurt

De Van Lennepbuurt is een buurt in Amsterdam-West. De buurt is vernoemd naar de Van Lennepstraat, die zijn naam dankt aan schrijver en politicus Jacob van Lennep. De buurt ligt tussen de Kinkerstraat, Singelgracht, het Jacob van Lennepkanaal en de Kostverlorenvaart.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder