Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boris Pasternakstraat 229 1102TC Amsterdam, Venserpolder West

Vraagprijs € 225.000 k.k.

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
71 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Te koop aangeboden:

Een goed ingedeeld appartement met twee ruime slaapkamers gelegen in de populaire Venserpolder op fietsafstand van station Amstel, de Rivierenbuurt en de Watergraafsmeer. Metrostation Strandvliet en de Arena Boulevard liggen op slechts enkele minuten lopen en voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in winkelcentrum de Amsterdamse Poort met een Albert Heijn, een Hema en diverse horeca gelegenheden.

De woning gelegen op de derde verdieping is voorzien van een balkon aan de voorgevel, een balkon aan de achtergevel en een keuken voorzien van inbouwapparatuur. De twee ruime slaapkamers zijn aan de rustige achtergevel gelegen en hebben zicht op de groene binnentuin.
Maar wat dit appartement zeer functioneel maakt is een vierde kamer, geschakeld aan de keuken, die kan worden gebruikt als werkkamer, kinderkamer of gastenkamer.

Het balkon aan de achtergevel kijkt uit op de verzorgde binnentuin, het balkon aan de voorgevel kijkt uit op de gracht voor de deur en er is een priv berging in de onderbouw van circa 6 m.

Omgeving:
Venserpolder is een woonwijk gelegen tussen NS station Bijlmer-Arena en NS station Duivendrecht voorzien van diverse wooncomplexen gelegen in brede lanen met groene binnentuinen.
In de omgeving kunt u voor recreatie terecht in de Pathe Arena, de Heineken Music Hall en de Ziggo Dome. Het Nelson Mandelapark is een groen stadspark met veel sportvoorzieningen waar zomers het Kwaku festival wordt gehouden. De Gaasperplas is een heerlijke plek om zomers te zwemmen en te zonnebaden. Voor uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in de Amsterdamse Poort, een groot winkelcentrum grenzend aan station Bijlmer-Arena. De foodmarket World of Food ligt op slechts enkele minuten fietsen en hier kunt u kiezen uit n van de vele exotische gerechten die worden aangeboden.

Indeling:
Afgesloten portiek met bellentableau.
Entree derde verdieping met ruime hal met toegang tot de diverse vertrekken, woonkamer aan de voorgevel voorzien van royale raampartij, semi-open keuken voorzien van inbouw over en inbouw gaskookplaat en afzuigkap, eerste slaapkamer (voormalige eetkamer) aan achtergevel met toegang tot balkon, tweede slaapkamer aan achtergevel met toegang tot balkon, derde slaapkamer aan achtergevel, badkamer voorzien van douche en wastafel, toilet voorzien van fontein, kast voorzien van cv-ketel.
In de onderbouw is de priv berging gelegen.

Bereikbaarheid:
Op slechts enkele minuten loopafstand ligt metrostation strandvliet met metro 50 (ringlijn) richting station Amsterdam Sloterdijk en metro 54 richting station Amsterdam Centraal.
Het NS station Amsterdam Bijlmer Arena ligt ook op loopafstand en is een ideaal station voor treinen richting Utrecht Centraal.
Met de auto is deze woning ook zeer goed bereikbaar via de Gooise Weg met aansluitingen op de Ringweg A10, de A9 (Haarlem), de A2 (Utrecht) en de A4 (den Haag).

Kenmerken:
- Erfpachtcanon afgekocht tot 15-06-2035
- Servicekosten 74,- per maand
- Professioneel beheerde VvE
- CV combiketel voor verwarming en tapwater
- Woning op derde verdieping
- Woonoppervlakte circa 71 m
- Balkons circa 5 m
- Berging circa 6 m
- Energielabel C
- Aanvaarding per 09-11-2020

English translation:

For sale:

A well-laid out apartment with two spacious bedrooms located in the popular Venserpolder within cycling distance of Amstel station, the Rivierenbuurt and the Watergraafsmeer. Metro station Strandvliet and the Arena Boulevard are just a few minutes' walk away and for your daily shopping you can visit the Amsterdamse Poort shopping center with an Albert Heijn, a Hema and various catering establishments.

The house located on the third floor has a balcony at the front, a balcony at the rear and a kitchen with built-in appliances. The two spacious bedrooms are located on the quiet rear facade and have a view of the green courtyard. But what makes this apartment very functional is a fourth room, connected to the kitchen, which can be used as an office, children's room or guest room.

The balcony at the rear overlooks the well-kept courtyard, the balcony at the front overlooks the canal in front of the door and there is a private storage room in the basement of approximately 6 m.

Surroundings:
Venserpolder is a residential area located between Bijlmer-Arena railway station and Duivendrecht railway station with various residential complexes located in wide avenues with green inner gardens.
In the area you can go for recreation in the Pathe Arena, the Heineken Music Hall and the Ziggo Dome. The Nelson Mandelapark is a green city park with many sports facilities where the Kwaku festival is held in the summer. The Gaasperplas is a wonderful place for summer swimming and sunbathing. For your daily shopping you can go to the Amsterdamse Poort, a large shopping center adjacent to Bijlmer-Arena station. The food market World of Food is just a few minutes by bike and here you can choose from one of the many exotic dishes on offer.

Layout:
Closed porch with doorbells.
Entrance third floor with spacious hall with access to the various rooms, living room at the front with generous windows, semi-open kitchen with built-in and built-in gas hob and extractor, first bedroom (former dining room) at the rear with access to balcony, second bedroom at the rear with access to balcony, third bedroom at the rear, bathroom with shower and sink, toilet with washbasin, cupboard with central heating boiler.
The private storage room is located in the basement.

Accessibility:
Just a few minutes' walk away is metro station Strandvliet with metro 50 (ring line) towards Amsterdam Sloterdijk station and metro 54 towards Amsterdam Central station.
The Amsterdam Bijlmer Arena railway station is also within walking distance and is an ideal station for trains to Utrecht Central Station.
This house is also very easily accessible by car via the Gooise Weg with connections to the A10 ring road, the A9 (Haarlem), the A2 (Utrecht) and the A4 (The Hague).

Characteristics:
- Annual lease payments surrendered until 06/15/2035
- Service costs 74 per month
- Professionally managed VvE
- CV combi boiler for heating and tap water
- House on the third floor
- Living area approximately 71 m
- Balconies approximately 5 m
- Storage room approximately 6 m
- Energy label C.
- Acceptance as of 09-11-2020
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
29-08-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
71 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
223 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder