Vorige | Volgende

Boris Pasternakstraat 369 1102TD Amsterdam, Venserpolder West

Huurprijs excl. € 1.250 per maand

Bouwjaar
1984
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Bijzonder ingerichte woning vlakbij metrostation Strandvliet in de populaire Venserpolder, royaal 3-kamer appartement van 70 m2 op de derde verdieping met 2 balkons en uitzicht op de Johan Cruijff Arena!

Dit 3-kamer appartement is gelegen op de derde verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex. De ligging van het appartement is centraal ten opzichte van diverse voorzieningen en faciliteiten. In de omgeving bevindt zich verder het Nelson Mandelapark, het Bergwijkpark, winkelcentrum Amsterdamse Poort voor de dagelijkse boodschappen, Johan Cruijff ArenA, Woonboulevard Villa Arena, bioscoop Pathé Arena, AFAS Live en de Ziggo Dome. Daarnaast liggen op gepaste afstand het groen- en recreatiegebied Ouderkerkerplas, diverse lage- en hoge scholen en het Academisch Medisch Centrum (AMC).

Ook zijn er verschillende sportaccommodaties in de nabije omgeving te vinden. De bereikbaarheid is uitstekend, diverse uitvalswegen zoals de A1, A2, A9 en A10 zijn allen binnen 3 autominuten te bereiken. Voor de deur op 1 minuut loopafstand bevindt zich het metrostation Strandvliet waar lijn 54 je in ca. 10 minuten naar het centrum van Amsterdam brengt, ook de ringlijn 50 vertrekt hier. Treinstation Bijlmer ArenA en Duivendrecht liggen eveneens in de directe omgeving. Met de trein ben je binnen ca. 15 minuten op Schiphol, Utrecht of Amsterdam Centraal. Met de fiets sta je in 20 minuten in het Centrum van Amsterdam, of de andere kant op in Abcoude.
Maximaal te bewonen met 2 personen!

Indeling;

Met de trap bereikt u de derde verdieping. Entree, hal, badkamer met douche en aparte een toilet. Aan de voorzijde een ruime woonkamer met toegang tot het balkon aan de voorzijde. Aan de achterzijde van het appartement twee ruime slaapkamers. Vanuit de keuken en 1 slaapkamer heb je toegang tot het tweede balkon.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar 1984
• Woonoppervlakte ca. 70 m2
• Perfect gelegen, alle voorzieningen binnen handbereik


---------------*****------------------------*****------------------*****-----------------*****-----------------

Particularly furnished house near metro station Strandvliet in the popular Venserpolder, spacious 3-room apartment of 70 m2 on the third floor with 2 balconies and a view on the Johan Cruijff Arena!

This 3-room apartment is located on the third floor of a well-kept apartment complex. The location of the apartment is central to various amenities and facilities. In the surrounding area you will also find Nelson Mandela Park, Bergwijk Park, Amsterdamse Poort shopping mall, Johan Cruijff ArenA, Villa Arena residential boulevard, Pathé Arena cinema, AFAS Live and the Ziggo Dome. In addition, the green and recreational area of Ouderkerkerplas, various primary and higher schools and the Academic Medical Center (AMC) are located at an appropriate distance.

There are also various sports facilities in the nearby area. The accessibility is excellent, various roads such as the A1, A2, A9 and A10 can all be reached within 3 minutes. In front of the door at 1 minute walking distance is the Strandvliet metro station where line 54 takes you to the center of Amsterdam in about 10 minutes, also the ring line 50 leaves here. Bijlmer ArenA train station and Duivendrecht are also in the immediate vicinity. You can reach Schiphol, Utrecht or Amsterdam Central Station in approximately 15 minutes by train. By bike you can get to the center of Amsterdam in 20 minutes or the other way to Abcoude.
You can live and register here with maximum of 2 people.

Layout;
Via the stairs you reach the third floor. Entrance, hall, bathroom with shower and separate toilet. At the front a spacious living room with access to the balcony at the front. At the rear of the apartment two spacious bedrooms. From the kitchen and 1 bedroom you have access to the second balcony.

Particularities:
• Year of construction 1984
• Living area approx. 70 m2
• Perfectly located, all facilities within reach
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
12-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1984

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
70 m²
Inhoud
180 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Bijlmer Centrum (D,F,H)

Bijlmer Centrum is een wijk in stadsdeel Amsterdam Zuidoost. De volledige naam van de Bijlmer is Bijlmermeer, naar het water dat nagenoeg op dezelfde plek lag als de Bijlmer nu en in 1626 is drooggelegd. Bijlmer Centrum bestaat uit de buurten Bijlmer D, F en H en ligt ten westen van de Gooiseweg.
Het begin van de Bijlmer: groen en flats
Vroeger werd Bijlmer Centrum gekenmerkt door veel groen en flats van tien verdiepingen hoog die in een zeskantige honingraatstructuur ten opzichte van elkaar waren gebouwd. De bebouwing en het groen waren eind jaren zestig op de plek gekomen van het in 1966 door Amsterdam geannexeerde Weesperkarspel. De eerste woningen, in de H-buurt konden in 1968 worden betrokken.
Van hoogbouw naar laagbouw
In de jaren negentig is een grootschalige vernieuwing in gang gezet, waarbij een groot deel van de hoogbouw werd gesloopt en vervangen door laagbouw; er kwamen kleinschalige woningen, veelal in de koopsector. De flats die er nog wel zijn, werden gerenoveerd. Begin deze eeuw is er ook op sociaal-cultureel gebied veel veranderd. Het Klaverblad, een nieuw school- en woongebouw, werd in 2012 opgeleverd. Het Omegagebouw is een creatieve broedplaats voor kunstenaars. Aan de Daalwijkdreef ligt de Spinozacampus met 700 studentenunits. Op initiatief van een groep buurtbewoners is de moestuin Groene Vingers opgericht. En de oude parkeergarage Develstein is omgebouwd tot de grootste foodcourt van Amsterdam: World of Food, een overdekte markthal waar ondernemers uit Zuidoost internationale streetfoodgerechten aanbieden. Het doel van de vernieuwing was de bevolkingssamenstelling diverser te maken en zo een prettiger leefklimaat te realiseren. Hiertoe is ook in 2000 winkelcentrum Amsterdamse Poort in Bijlmer Centrum gerenoveerd en zijn in 2009 het nieuwe Bijlmersportcentrum en het Bijlmer Parktheater opgeleverd. De laatste twee liggen in het Nelson Mandelapark.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder