Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Borneokade 28 1019AW Amsterdam, Borneo

Bouwjaar
1950
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
98 m²

Omschrijving

Ruime woonboot met 3 slaapkamers, zonnig en een groot dek op het zuiden gelegen op een mooie zonnige plek aan de Borneokade.

De buurt is een hippe, aantrekkelijke woonwijk aan de rand van het centrum, recentelijk opgenomen in de New York Times, maar nog steeds rustig en gezinsgericht.
Het gebied heeft geweldige voorzieningen, met scholen, winkels en cafés op loopafstand en een uitstekende vervoersverbindingen. Je hebt ook een prachtige keuze aan vaarroutes vanaf je voordeur!

Indeling:

Entree via de voordeur die in een gang midden op de woonboot ligt. Aan de rechterkant, twee treden naar beneden naar een tweepersoonsslaapkamer, en aan het einde van de gang een grote familiebadkamer met wastafel, toilet, aansluiting voor wamachine en droger, veel kasten en een grote inloopdouche met stoomcabine-opties,


Aan linkerkant van de voordeur vindt u nog een tweepersoonsslaapkamer en vervolgens leidt een deur u naar de open leefruimte. Er is een moderne keuken met veel werkruimte, kasten, een fornuis en een ingebouwde magnetron.

Buiten dit is de grote, open eet- en woonkamer, met veel licht door de vele ramen en een houtkachel voor de wintermaanden.

Ten slotte loop je door naar de grootste slaapkamer, met ingebouwde kasten aan weerszijden van een deur die naar het dek leidt, en een en-suite badkamer met bad, douche, wastafel en toilet.

Het grote dek is perfect om te zonnebaden, barbecueën, buiten te eten en wordt compleet geleverd met een witte houten schutting. Op het platte dak vind je een reeks zonnepanelen.

Bijzonderheden:
Liggeld € 1.221,00 per jaar
Zonnepanelen, nu een teruggave van € 26,00 per maand
stalen schip
Kathodische bescherming, jaarlijks getest
notariskosten voor rekening koper


Borneokade 28 is a deceptively spacious, 3 bed-roomed houseboat, with a sunny aspect and a large south-facing deck moored in a beautiful sunny spot on the Borneokade. The neighbourhood is a hip, attractive, residential area on the edge of the Centre, recently featured in the New York Times, but still quiet and family-oriented. The area has great amenities, with schools, shops and cafes within walking distance, and benefiting from excellent transport links. You also have a wonderful choice of sailing routes from your front door!

Layout:
There are 3 double bedrooms and 2 bathrooms on board, and a large open-plan living area of kitchen, dining and living room.

The format is:
You walk in through the front door which is situated in a corridor at the middle of the houseboat. To the right, down two steps to a double bedroom, and, at the end of the corridor a large family bathroom with sink, toilet, plumbed for laundry facilities, plenty of cupboards and a large walk-in shower with steamroom options, a drench shower and more.

Back along the corridor to the left of the front door you’ll find another double bedroom, then a door leads you into the open plan living space. There’s a modern kitchen with great workspace, cupboards, cooker, and a built in microwave oven.

Beyond this is the large, open space dining and living area, with lots of light from its wall of windows, and a wood-burner stove for the winter months.

Finally, you walk through to the largest bedroom, with built in wardrobes either side of a door leading to the Deck, and its en-suite bathroom with bath, shower over, sink and toilet.

The large deck is perfect for sunbathing, barbequing, eating al fresco, and comes complete with a white picket fence. On the flat roof, you’ll find an array of solar panels.

Mooring fee € 1,221.00 per year
Solar panels, now a refund of € 26.00 per month
steel ship
Cathodic protection, tested annually
notary fees will be payed by buyer
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1950

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
98 m²
Perceeloppervlakte
98 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder