Vorige | Volgende

Borneolaan 197 1019HX Amsterdam, Rietlanden

Bouwjaar
2002
Woonoppervlakte
89 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Op de vierde en vijfde verdieping gelegen, zeer goed onderhouden, lichte en ruime VIER-kamer maisonnette met een heerlijk balkon op het zuiden! Vrij uitzicht aan de voorzijde op het Rietlandpark en aan achterzijde op de grote groene binnentuin. Op niveau -1 bevindt zich de berging en de EIGEN PARKEERPLAATS in de parkeerkelder is praktisch naast de lift op niveau -2.

Het appartement is goed onderhouden! In 2019 is de gehele badkamer vernieuwd (Baderie). Door de gehele woning ligt een keurige laminaatvloer en de binnendeuren op de vijfde verdieping zijn vervangen door stijlvolle glazen deuren en het geheel is uitgerust met stijlvolle design radiatoren. Zowel voor als achter voorzien van elektrische raambekleding.

Het moderne gebouw "Hoop, Liefde & Fortuin" is gelegen in het populaire Oostelijk Havengebied. Het complex bevat 169 koopappartementen, een kinderdagverblijf, kantoorruimte en een ondergrondse parkeergarage.
Alles wat men kan wensen bevindt zich in de directe waterrijke omgeving: winkelcentrum Brazilië (met o.a. Albert Heijn, Etos en Blokker), diverse speciaalzaken, sportscholen, het Lloyd Hotel, Club Panama, het IJ en diverse trendy restaurantjes!

Buitengewoon goede uitvalswegen dmv tram of bus, met de auto door de Piet Heintunnel snel op de A-10 (en A-1) en met de fiets in no time in het centrum. Het gebied rondom het gebouw is kindvriendelijk en met veel groenvoorzieningen ingericht (voetgangersgebied). Het gebouw ligt direct aan het groene Rietlandpark met een speelweide en tennisveld.

Gelegen in een goed functionerende Vereniging van Eigenaren en het gebouw is dan ook goed onderhouden. De vereniging heeft een eigen huismeester en het beheer wordt professioneel uitgevoerd, een goed meerjarenonderhoudsplan met bijbehorende reserve ontbreekt hier dan ook niet!

Gemeenschappelijke entree, hal, gemeenschappelijke lift naar de

vierde verdieping:
galerij, entree appartement, hal, slaapkamer, vanuit de hal interne trap naar de:

vijfde verdieping:
hal (met videofoon), berging met stadsverwarmingsunit (hier zijn ook de aansluitingen voor zowel een wasmachine als een wasdroger), badkamer met inloopdouche/toilet/vloerverwarming/dubbele wastafel/spiegel met verwarming en dimbare led verlichting, op de tuin gerichte woonkamer (met glazen toegangsdeur) aan de achterzijde, groot balkon met teak houten vloer gelegen op het zuiden met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin, vanuit de woonkamer naar de halfopen keuken (voorzien van de nodige inbouwapparatuur), grote tweede slaapkamer aan de voorzijde (met glazen deur) en via de keuken toegang tot de derde slaapkamer aan de voorzijde.

-op niveau -1 bevindt zich de berging (binnen het gebouw met praktische uitgang aan de Van Eesterenlaan)
-op niveau -2 bevindt zich de parkeerplaats

Bijzonderheden:
-Glasvezel aanwezig
-Voorzien van videofoon-installatie, mechanische ventilatie en stadsverwarming
-Eigen parkeerplaats en berging in de onderbouw
-Erfpacht is afgekocht tot 16 juli 2049 (aanvraagdatum eeuwigdurende erfpacht vastgelegd)
-Goed functionerende en professioneel beheerde Vereniging van Eigenaren
-Ruim balkon op het zuiden
-Servicekosten appartement € 156,= per maand en parkeerplaats € 23,86 per maand

Deze informatie, welke met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, is geheel vrijblijvend en niet bedoeld als aanbod. Verkopend makelaarskantoor en/of opdrachtgever(s) aanvaarden echter geen enkele aansprakelijkheid voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Genoemde maten/oppervlakten zijn volgens een onafhankelijke partij in een meetrapport vastgelegd volgens de NEN 2580, doch worden verschillen niet volledig uitgesloten door interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
07-08-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met parkeerplaats
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2002

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
89 m²
Externe bergruimte
4 m²
Inhoud
266 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder