Vorige | Volgende

Borneolaan 342 1019KL Amsterdam, Entrepot-Noordwest

Bouwjaar
1992
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Heerlijk hoekappartement van ca. 85 m2 met maar liefst 2 balkons in het populaire Oostelijke Havengebied in stadsdeel Oost. Deze voormalige sociale huurwoning in nog volledig naar eigen smaak af te werken. Een woning met veel potentie!

Omgeving
Alle voorzieningen bevinden zich letterlijk om de hoek: winkelcentrum Brazilië (met o.a. Albert Heijn, Jumbo, Etos en Blokker) en diverse leuke horecagelegenheden zoals Panama en Restaurant Pompstation. Een breed scala aan winkels vind je ook in de Czaar Peterstraat en de Javastraat. Elke woensdag is er een biologische markt schuin voor de deur. Er zijn meerdere goede basisscholen in de buurt en ook voor kinderen is er veel te doen: Het Flevopark met natuurspeeltuin Jeugdland en het Flevoparkbad. Artis, Nemo en het Tropenmuseum zijn op fietsafstand gelegen. Heb je een boot? Ook dan zit je hier goed, Borneolaan is gelegen in een waterrijke omgeving met plek waar je kunt aanmeren. Verder ben je met de fiets zo in de binnenstad, op het Centraal Station en IJburg. Tram 10 of 26 brengen je in een mum van tijd in het Centrum. Met de Oostveerpont bereik je eenvoudig Amsterdam Noord.

Kortom: rustig en ruim wonen in een waterrijke omgeving.

Indeling
Entree op de derde verdieping, hal met toegang tot alle vertrekken. In de woonkamer komt het licht je tegemoet door de hoekligging en de vele ramen. Op deze hoek ook het eerste balkon gelegen op het noord zuiden. Aansluitend aan de woonkamer een brede ingang naar de half open keuken. Achter de keuken een ruime slaapkamer met het tweede balkon op het westen, zon gegarandeerd! Slaapkamer nummer twee ligt aan de noordkant van de woning, hier is het heerlijk koel in de zomer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en aansluiting voor de wasmachine. Ook is er nog een separaat toilet in de hal en een ruime berging waar ook de C.V. ketel van Intergas hangt.

In de onderbouw nog een handige privé berging.

Bijzonderheden
- Woonoppervlakte ca. 85 m˛ ( NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Erfpacht afgekocht tot 30 april 2043
- Maar liefst 2 balkons
- Naar eigen smaak in te richten
- Servicekosten VvE € 123,-
- Woning is uitsluitend te koop met als doel: zelfbewoning (of ouders voor kinderen)
- Anti-speculatiebeding van 2 jaar van toepassing
- Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing
- Vaste projectnotaris; Notariskantoor Spier & Hazenberg
- Oplevering kan per direct.

De verkoopinformatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld doch voor de juistheid van de inhoud kunnen wij niet instaan en er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend. De inhoud is puur informatief en mag niet worden beschouwd als een aanbod. Daar waar gesproken wordt over inhoud, oppervlakten of afmetingen moeten deze worden beschouwd als indicatief en als circa maten. U dient als koper zelf onderzoek te verrichten naar zaken die voor u van belang zijn. Wij raden u in dat verband aan uw eigen NVM-makelaar in te schakelen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-07-28
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
galerijflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
85 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijk Havengebied

Sporenburg is een kunstmatig schiereiland dat in de 19e eeuw is opgespoten in het Oostelijk Havengebied. Het heeft zijn naam te danken aan het gebruik als rangeerterrein voor de Nederlandse Spoorwegen. Sinds de jaren ‘90 is het gebied herontwikkeld tot woonwijk. De wijk heeft enige architectonische waarde: de rode bruggen over het Spoorwegbassin en woongebouw De Sfinx vallen op. Dat massieve woongebouw ligt als het ware in een zee van laagbouwwoningen verdeeld over meer dan tien grote blokken. Deze woningen moesten er voor zorgen dat ook gezinnen met kinderen in het Oostelijk Havengebied zouden komen wonen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder