Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Borneostraat 80 - A 1094CP Amsterdam, Noordwestkwadrant Indische buurt Noord

Huurprijs € 2.325 per maand

Omschrijving

Borneostraat 80 A

ALGEMEEN:
Om de hoek van het Javaplein en de Javastraat bieden wij aan een moderne en lichte kantoorruimte van ca 155m2 met ruime tuin. Gelegen midden in de hippe Indische buurt om de hoek van de Javastraat met vele winkels en leuke horecagelegenheden.

ALGEMEEN:
Deze locatie biedt op loopafstand van Javastraat vele winkels, cafés, verschillende soorten eetgelegenheden en andere voorzieningen waarin de steeds bruisender Indische Buurt voorziet. De ruimte is gelegen aan de Borneostraat om de hoek met de Madurastraat tussen de Javaplein en Zeeburgerdijk. Op loopafstand van tramhalte Javaplein.

VLOEROPPERVLAK:
Totale oppervlakte: 155 m˛ kantoor/bedrijfsruimte (NEN rapport aanwezig)

VOORZIENINGEN EN INSTALLATIES:
* 2x toilet met fontein
* Pantry

De ruimte wordt in beginsel leeg opgeleverd(met uitzondering van de pantry), eventueel zijn er zaken over te nemen van de huidige huurder.

INDELING:
Entree, 1 grote open ruimte met links een toilet met voorportaal, helemaal rechts de pantry en een tweede toilet met voorportaal. Aan de achterzijde toegang tot de ruime en zonnige tuin.

BEREIKBAARHEID:
De locatie is met de auto goed bereikbaar via de ringweg A10, metro Javaplein, en per openbaar vervoer via station Muiderpoort.

PARKEREN:
Op de openbare weg, tegen betaling.

HUURPRIJS (BTW belast):
€ 2.325,- per maand excl BTW

SERVICEKOSTEN (per maand excl BTW)
- CV onderhoud € 6,90
- Administratiekosten € 1,80
- Ontstoppingsfonds € 1,46
- Glasverzekering € 9,90

Eigen meter voor elektra en gas
Verwarming en warm water via CV ketel

HUURPRIJSAANPASSING:
Jaarlijks 1 jaar na ingangsdatum, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN:
In overleg, doch uitgangspunt is een huurovereenkomst van 5 jaar met een mogelijkheid van wederom 5 jaar. Een kortere huurtermijn kan aanleiding geven tot een opslag op de huurprijs.

ZEKERHEIDSTELLING:
Bankgarantie van 3 maanden de huur inclusief servicekosten en inclusief BTW (afgerond op 100 naar boven)

AANVAARDING:
In overleg, kan snel

OVERIGE CONDITIES:
Huurovereenkomst Alliantie op basis van het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model 2015, aangevuld met Algemene- en BTW- bepalingen.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-04-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1906-1930

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt West

De Indische Buurt West is een wijk in Amsterdam Oost. De wijk bestaat uit de buurten rondom het Timor- en Ambonplein en wordt begrensd door de Zeeburgerdijk, het spoor met het Muiderpoortstation, de Valentijnkade en de Molukkenstraat. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indië. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt. Booming Timorplein De Timorpleinbuurt ligt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en de Celebesstraat. Behalve de postzegelparkjes zijn er geen aparte groenvoorzieningen. Het gaat goed met de Timorpleinbuurt. De herontwikkeling is hier het verst gevorderd van de Indische Buurt. Woningen zijn nieuw of gerenoveerd en straten en pleinen zijn gemoderniseerd. Het is een woonbuurt met relatief veel voorzieningen. Het Timorplein heeft een culturele functie met Studio K en het International Institute for Research and Education. Ook de Stayokay draagt bij aan de levendigheid. Daarnaast vind je een keur aan winkels en horeca in de Javastraat en rond het Javaplein. De Ambonpleinbuurt is het andere deel van de Indische Buurt Oost en ligt tussen de Insulindeweg, Molukkenstraat, de Valentijnkade en het spoor. Sinds de jaren zestig, toen de Amsterdamse haven naar het westen werd verplaatst, is de Indische Buurt vooral een woongebied. De Ambonpleinbuurt is dicht bebouwd. Er zijn geen groenvoorzieningen, maar wel pleinen en gemeenschappelijke binnentuinen. Een belangrijke voorziening is die van het Nederlands Philharmonisch Orkest (NedPho) in de verbouwde Gerardus Majellakerk. De kerk uit 1934 is inmiddels een gemeentelijk monument.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder