Vorige | Volgende

Bors van Waverenstraat 36 1181SM Amstelveen, Elsrijk-West

Bouwjaar
1938
Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
6
Perceeloppervlakte
165 m²

Omschrijving

Midden in "Elsrijk", de mooiste en meest geliefde wijk van Amstelveen, staat deze goed onderhouden uitgebouwde jaren 30 woning met een tuin op het oosten.

Ligging/bereikbaarheid:
Het woonhuis ligt in de wijk 'Elsrijk', nog steeds de meest gewilde wijk in Amstelveen. Winkelcentrum 'Het Stadshart' is op enkele minuten afstand, evenals het busstation van Amstelveen, oprit van de A-9 en overige belangrijke voorzieningen zoals de bibliotheek en de schouwburg. Er is een ruime keuze aan lagere-/ en middelbare scholen in de nabijheid alsmede de Internationale School.
Indien u behoefte heeft aan rust en natuur dan bent u in een mum van tijd in 'Het Amsterdamse Bos' of bij 'De Poel'. Hockeyvelden, tennisbanen en overige sportfaciliteiten zijn makkelijk en veilig te bereiken per fiets en auto.

Indeling;
Via de voortuin (west) komt u de woning binnen, entree, hal met meterkast, trapkast, een toilet met fonteintje en een ruime uitgebouwde woonkamer met aan de voorzijde een erker en aan de achterzijde openslaande deuren naar de ruime achtertuin gelegen op het oosten. De open keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning en is voorzien van diverse apparatuur.
De tuin is gelegen op het oosten, heeft een achterom en een stenen schuur.

Eerste verdieping:
Overloop, vier slaapkamers en een badkamer met een douche, wastafel en een tweede toilet.

Tweede verdieping:
Een slaapkamer met zowel aan de voor- als de achterzijde een dakkapel en een overloop met de wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- In de geliefde wijk Elsrijk;
- Bouwjaar 1938;
- Woonoppervlakte van circa 130m2;
- Achtertuin gelegen op het oosten, voortuin gelegen op het westen;
- Uitgebouwde woonkamer over de gehele achtergevel;
- Notariskeuze aan koper met dien verstande dat het een notaris uit de regio Amstelveen/ Amsterdam dient te zijn en er een koopovereenkomst door de notaris conform het model Ring Amsterdam wordt opgesteld;
- Aanvaarding in overleg.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-04-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
165 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder