Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Borssenburgplein 139 1078WB Amsterdam, IJselbuurt Oost

Huurprijs € 1.750 per maand

Bouwjaar
2001-2010
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Luxury fully furnished 2 bedroom apartment in a fantastic location close to the Amstel river in Amsterdam's De Pijp neighbourhood.

Features:

- open plan living and dining area
- modern luxury open kitchen, fully equipped for modern lifestyles
- 2 bedrooms, one the master and the other either a single bedroom or work/study area
- generous bathroom, fully equipped with both bathtub and separate shower
- balcony ideal for relaxation
- washer and dryer present for your laundry needs
- double glazed
- apartment accessible via elevator
- total living space 88 m2

Location: De Pijp - Bustling mix of culture, cuisine and cafés

Lose yourself for hours in Amsterdam’s lively Latin Quarter, with its colourful mix of cuisines, terraces and convivial cafés. From the beautiful landscaped gardens of Sarphatipark to the famous Albert Cuypmarkt street market, De Pijp oozes beatnik flair from every angle, and is has been popular haunt for creatives, students and bohemian spirits since the 60s.

Conditions:

Quoted rental price is exclusive of Utilities (gas, water, electricity, tv and internet)
Tenancy agreements subject to owner’s consent
Measurements not conform NEN 2580
A copy of the energy efficiency certificate will be provided to the tenant.For more information about this property or about our total portfolio call our office or visit our website. Our team of specialists will be glad to be of service.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-31
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
per datum

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001-2010

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
88 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: IJselbuurt

De IJsselbuurt is een rustige woonwijk in Amsterdam Zuid. De buurt heeft voornamelijk jaren 30′ woningen. De buurt is aan de Amstel gelegen, net iets onder de Pijp. De buurt heeft allerlei leuke hotspots zoals horeca en restaurants. De buurt ligt op loopafstand van de Amstel, het Sarphatipark en de Albert Cuypmarkt. Tevens heeft de Ijsselbuurt station Amstel van waar verschillende openbaar vervoersmiddelen beschikbaar zijn.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder