Vorige | Volgende

Bos en Lommerplantsoen 107 L 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

*** SEE ENGLISH TRANSLATION BELOW ***

Leuk en goed ingedeelde studio van ca. 30 m2 gelegen op de tiende verdieping met een weids uitzicht over Amsterdam en het Erasmuspark aan het Bos en Lommerplantsoen.

Indeling

Met de lift kom je aan op de 10 verdieping. Bij binnenkomst in het appartement valt direct de mooie lichtinval en het fenomenale uitzicht over de stad op. De studio is zeer praktisch ingedeeld als open ruimte, waardoor het op meerdere manieren in te richten is.

De moderne keuken is uitgevoerd met witte fronten en is voorzien van een koelkast, keramische kookplaat, combimagnetron en een afzuigkap. Daarnaast is er voldoende werk- en bergruimte.

De linoleumvloer en hoge plafonds zorgen voor een industriële uitstraling.

De badkamer is netjes afgewerkt met een donkere tegelvloer en witte tegels aan de wanden. De ruimte is voorzien van een douche, zwevend toilet en wastafel.

De woning heeft een frisse uitstraling en is extra goed geïsoleerd; zo heeft de woning extra dubbelglas en is de vloer van beton. Hierdoor is het appartement nagenoeg geluidsdicht en zijn de stookkosten erg laag. De woning wordt verwarmd middels een centrale voorziening. Er is in lichte mate koeling voor de vloer beschikbaar.

In het souterrain is er een mogelijkheid om je fiets te stallen in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Het voormalige GAK-gebouw is tussen 2012 en 2015 verbouwd tot een modern appartementencomlpex. De administratie van de VvE wordt uitgevoerd door VvE beheer Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen € 105,87 per maand.

De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 764,54, het huidige tijdvak loopt tot 2063.
Verkoper heeft de aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht in 2019 gedaan, waardoor de toekomstige eigenaar gebruik kan maken van de voordelige overstapvoorwaarden.

De vele leuke restaurants, kroegjes en winkels en de Erasmusgracht met het drijvende Florya maken dat je je onmiddellijk thuis voelt in deze gezellige culturele buurt. Tegenover de ingang van De Studio ligt het nieuw aangelegde stadspark Bos en Lommer, een prima plek om te relaxen, alleen of met vrienden. Even verderop vind je bovendien ook nog het Erasmuspark.

Onder het pand zit het leuke Wilde Westen, waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een drankje in de zon of een overheerlijke pizza. Op het naastgelegen Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg kun je al je dagelijkse boodschappen doen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend: de ring A-10 is op steenworp afstand en ook met het OV is de woning goed te bereiken, er zijn diverse bus en tramhaltes voor de deur (o.a. tram 7 en bus 15, 21, 80). Met de fiets sta je binnen 10-15 minuten in het Centrum, de Jordaan of aan de grachten. Tegen betaling is parkeren mogelijk bij het gebouw gelegen Parking Bos en Lommerplantsoen.

Bijzonderheden:

-Gelegen op de 10e verdieping
-Vrij uitzicht over het Erasmuspark en de stad
-Ca. 30 m2 woonoppervlak
-Gemeenschappelijke fietsenberging
-Servicekosten € 105,87 per maand (dit bedrag is inclusief stookkosten à € 36,78)
-Er is een huismeester aanwezig
-De jaarlijkse erfpachtcanon bedraagt € 764,54, het huidige tijdvak loopt tot 2063.
-Verkoper heeft de aanvraag voor de eeuwigdurende erfpacht in 2019 gedaan, waardoor de toekomstige eigenaar gebruik kan maken van de voordelige overstapvoorwaarden.

******************************

Nice and well laid out studio of approx. 30 m2 located on the tenth floor with a wide view over Amsterdam and the Erasmus park on the Bos en Lommerplantsoen.

Layout

With the elevator you arrive at the 10th floor. Upon entering the apartment you immediately notice the beautiful light and the phenomenal view of the city. The studio is very practically laid out as open space, so that it can be arranged in several ways.

The modern kitchen is equipped with white fronts and is equipped with a refrigerator, ceramic hob, combi microwave and a hood. In addition, there is sufficient work and storage space.

The linoleum floor and high ceilings provide an industrial look.

The bathroom is nicely finished with a dark tiled floor and white tiles on the walls. The space is equipped with a shower, floating toilet and sink.

The house has a fresh appearance and is extra well insulated; the house has extra double glazing and the floor is concrete. This makes the apartment soundproof and the heating costs are very low. The property is heated by a central facility. Slight cooling is available for the floor.

In the basement there is a possibility to park your bike in the common bicycle shed.

The former GAK building was converted between 2012 and 2015 into a modern apartment complex. The VvE administration is carried out by VvE Beheer Amsterdam. The monthly service costs amount to € 105.87 per month.

The annual lease rent is € 764.54, the current period runs until 2063.
The seller has applied for the perpetual leasehold in 2019, so that the future owner can make use of the advantageous conditions.

The many nice restaurants, bars and shops and the Erasmus canal with the floating Florya make you immediately feel at home in this cozy cultural neighborhood. Opposite the entrance to De Studio is the newly built city park Bos en Lommer, a great place to relax, alone or with friends. A little further you will also find the Erasmus Park.

Below the building is the nice Wild West, where you can relax on the terrace for a drink in the sun or a delicious pizza. You can do all your daily shopping on the adjacent Bos en Lommerplein and Bos en Lommerweg.

Accessibility
The accessibility is excellent: the A-10 ring road is a stone's throw away and the public transport is also easy to reach the property, there are various bus and tram stops outside the door (including tram 7 and buses 15, 21, 80). With the bike you are within 10-15 minutes in the Center, the Jordaan or on the canals. Parking is available for a fee at the Parking Bos en Lommerplantsoen building.

Particularities:

-Located on the 10th floor
-Free view over the Erasmus Park and the city
-Ca. 30 m2 of living space
-Common bicycle shed
-Service costs € 105.87 per month (this amount includes heating costs of € 36.78)
-There is a caretaker present
-The annual lease rent is € 764.54, the current period runs until 2063.
-Seller made the application for the perpetual leasehold in 2019, so that the future owner can make use of the advantageous conditions.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
10-03-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
30 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder