Vorige | Volgende

Bos en Lommerplantsoen 17 H 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Koopsom € 200.000 

Bouwjaar
2012
Woonoppervlakte
32 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Wil je wonen binnen de ring van Amsterdam en ben je op zoek naar een betaalbare studio op een goed bereikbare locatie? Ben je er klaar voor om je in het bruisende leven van Amsterdam te storten en ben je er aan toe om alles voor jezelf te hebben? Dan is De Studio zeker iets voor jou! Gerenoveerd (2012) en wel. En, kwalitatief hoogwaardig afgewerkt, met een eigen keuken en badkamer. Ideaal voor starters of voor studenten.

De Studio betreft het voormalige GAK gebouw dat in 2012 verbouwd is tot een modern appartementencomplex. Het complex heeft een lift, een huismeester, een afgesloten fietsenstalling en een gezamenlijke wasruimte, waar (Miele) wasmachines tot je beschikking staan. Tevens heeft dit appartement ook ruimte voor een eigen was-droogcombinatie in de keuken.

Indeling
Dit studioappartement is 32 m2 en ligt op de vierde verdieping van het hippe complex. Je komt binnen in de gemeenschappelijke entree waar je de lift neemt naar de vierde verdieping. Via de gemeenschappelijk hal loop je naar de voordeur. Je arriveert in de keuken met aan de overzijde de meterkast en video-installatie. De moderne keuken is voorzien van een koelkast met vriesvak, combi oven/magnetron, afzuigkap, elektrische kookplaat en handige lades. Ook de badkamer met douche en zwevend toilet is netjes afgewerkt met grijze vloertegels, frisse witte wandtegels en een rechthoekig model wastafel. Vanuit de lichte woon-/slaapkamer heb je een vrij uitzicht. De kamer is voorzien van een schuifpui, waardoor extra bergruimte ontstaat. Deze ruimte kan ook gebruikt worden voor een leuk extra zitje.

Omgeving
De vele leuke restaurants, kroegjes en winkels en de Erasmusgracht met het drijvende Florya maken dat je je onmiddellijk thuis voelt in deze gezellige culturele buurt. Tegenover de ingang van De Studio ligt het nieuw aangelegde stadspark Bos en Lommer, een prima plek om te relaxen, alleen of met vrienden. Even verderop vind je bovendien ook nog het Erasmuspark. Onder het pand zit het leuke Wilde Westen, waar je heerlijk kunt neerstrijken op het terras voor een drankje in de zon of een overheerlijke pizza. Op het naastgelegen Bos en Lommerplein en Bos en Lommerweg kun je al je dagelijkse boodschappen doen.

Bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend: de ring A-10 is op steenworp afstand en ook met het OV is de woning goed te bereiken, er zijn diverse bus en tramhaltes voor de deur (o.a. tram 7 en 14 en bus 15, 21, 80). Met de fiets sta je binnen 10-15 minuten in het Centrum, de Jordaan of aan de grachten. Een parkeervergunning is niet mogelijk. Er is een parkeerterrein bij het complex waar regelmatig een plaats beschikbaar is om te huren.

Vereniging van Eigenaars
De Vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door VVE Beheer Amsterdam.
De maandelijkse bijdrage is €111,84 inclusief € 40,- voorschot stookkosten.

Technische details
De wanden en plafonds zijn netjes afgewerkt. In de gehele woning ligt een fraaie laminaatvloer. Verwarming via een centrale voorziening en vloerverwarming. Je kunt fijn koken op elektra. Er is een warmte terug win installatie aanwezig en de woning is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Erfpacht
Het betreft gemeentelijke erfpacht. De jaarlijkse canon bedraagt €590,99 en is in beginsel aftrekbaar van de inkomstenbelasting. Einde tijdvak 2062. Algemene Bepalingen 2000. Jaarlijkse indexering.

Bijzonderheden
- Modern studio appartement;
- Ligging in de Noordvleugel op de 4e verdieping;
- Woonoppervlakte 31,5 m2 (NEN rapport aanwezig)
- Gerenoveerd in 2012;
- Modern en hip complex met lift, huismeester, wasruimte en fietsenstalling;
- Uitermate geschikt voor starters of studenten;
- Erfpacht € 590,99 per jaar;
- Gemeentelijke erfpacht, AB 2000, jaarlijkse indexering, einde tijdvak 2062;
- Het gebouw is in procedure om aangewezen te worden als Gemeentelijk monument;
- Een parkeervergunning is niet mogelijk, er zijn parkeerplaatsen te huur voor het gebouw via Stadgenoot;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend door beide partijen.

"Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden."

*****

Do you want to live within the ring of Amsterdam and are you looking for an affordable studio in a well-accessible location? Are you ready to plunge into the bustling life of Amsterdam and are you ready to have everything to yourself? Then this studio is definitely a great option for you! Renovated (2012) and well. And, high quality finished, with its own kitchen and bathroom. Ideal for starters or students. Energy label A.

The Studio concerns the former GAK building that was converted into a modern apartment complex in 2012. The complex has an elevator, a caretaker, a closed bicycle shed and a shared laundry room, where (Miele) washing machines are at your disposal. This apartment also has room for its own washing-dry combination in the kitchen.

Format
This studio apartment is about 31.5m2 and is located on the fourth floor of the hip complex. You enter the common entrance where you take the elevator to the second floor. Through the common hall you walk to the front door. You arrive in the kitchen with the meter cabinet and video installation on the other side. The modern kitchen is equipped with a refrigerator with freezer compartment, oven, microwave, hood, electric hob and handy drawers. Also the bathroom with shower and floating toilet is neatly finished with large grey floor tiles and a rectangular model sink. From the bright living/bedroom you have a free view. The room is equipped with a sliding door, creating extra storage space.

Environment
The many nice restaurants, pubs and shops and the Erasmusgracht with the floating Florya make you feel right at home in this cosy cultural neighbourhood. Opposite the entrance of De Studio is the newly constructed city park Bos en Lommer, a great place to relax, alone or with friends. A little further on you will also find the Erasmus park. Underneath the property is the nice Wild West, where you can settle down on the terrace for a drink in the sun or a delicious pizza. On the adjacent Forest and Lommerplein and Bos en Lommerweg you can do all your daily shopping.

Accessibility
The accessibility is excellent: the ring A-10 is a stone's throw away and also with the public transport the house is easily accessible, there are several bus and tram stops on the doorstep (including trams 7 and 14 and bus 15, 21, 80). By bike you will be in the Centre, the Jordaan or on the canals within 10-15 minutes. A parking permit is not possible. There is a car park near the complex where a place is regularly available to rent.

Association of Owners
The Association of Owners is professionally managed by VVE Beheer Amsterdam. The monthly contribution is € 111.84 including € 40,- advance heating costs.

Technical details
The walls and ceilings are neatly finished. In the entire house there is a beautiful laminate floor. Heating via a central facility and underfloor heating. You can cook on electricity. There is a heat back win installation and the house is equipped with aluminium frames with double glazing.

Leasehold
It concerns municipal leasehold. The annual canon is €590,99 and is in principle deductible from income tax. Period ends in 2062.

Details
- Modern studio apartment;
- Location in the North Wing on the 4th floor,
- Living area 31,5 m2 (NEN report present);
- Renovated in 2012;
- Modern and hip complex with lift, caretaker, laundry room and bicycle storage;
- Ideal for starters or students,
- Leasehold € 590,99 per year,
- Municipal leasehold, AB 2000, annual indexation, end of period 2062
- The building is in procedure to be designated as a municipal monument;
- A parking permit is not possible, there are parking spaces for rent for the building via Stadgenoot;
- Notary choice to buyer, a notary based in Amsterdam;
- Delivery in consultation,
- There is only an agreement if the deed of sale has been signed by both parties.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
tussenverdieping
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
32 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder