Vorige | Volgende

Bos en Lommerplantsoen 73 H 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Vraagprijs € 275.000 

Bouwjaar
1960
Woonoppervlakte
51 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

Ruim en keurig afgewerkt twee kamerappartement op zeer centrale locatie in het hippe Bos en Lommer! Op de eerste verdieping van het moderne complex `De Studio´ bevindt zich deze royale woning van 51 m˛.

In het hippe Bos en Lommer bevindt zich een verscheidenheid aan leuke winkeltjes en eetgelegenheden en natuurlijk het Bos en Lommerplein. Ook voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op de Bos en Lommerweg waar zich drie supermarkten bevinden en meerdere kleine slagers, bakkers en groentewinkels. Erasmuspark is twee minuutjes lopen en direct naast de deur kunt u de Erasmusgracht vinden waar het zomers goed vertoeven is aan de rand van de gracht. Daarnaast is het restaurant/café het Wilde Westen naast de deur, onderin de noordvleugel van Complex De Studio, waar u terecht kunt voor een hapje of drankje op het gezellige terras of in het hippe restaurant. Tevens is de Ring A10 binnen enkele minuten te bereiken.

Algemene indeling:
Via de entree komt u in de centrale hal van het complex waar zich het huismeesterkantoor, Miele wasserette en de liften bevinden. Daarnaast bevindt zich op de begane grond de postruimte en de trap naar de fietsenkelder. Iedere werkdag worden de algemene ruimtes schoongemaakt en de verdiepingen een keer per week. Via de lift komt u bij de eerste verdieping waar door middel van een tag-systeem toegang tot de gang heeft.

Indeling appartement:
Entree met videofoon installatie en veilig tag-systeem, nette keuken voorzien van inductiekookplaat, vaatwasser, inbouwkoelkast, afzuigkap, combi-oven en aansluiting wasmachine. Badkamer met douche, zwevend toilet en wastafel. Woonkamer met ramen over de gehele breedte, een mooie lichte ruimte. Door de hele woning ligt een kwaliteit pvc-vloer. Warmte-terugwin installatie om te besparen op je stookkosten. Goed geďsoleerde woning. Vloerkoeling aanwezig. Mooie, grote serredeuren. Mogelijkheid tot glasvezel internet. De meubels zijn ter overname.

Bijzonderheden:
- Opgeleverd in 2015;
- Huismeester aanwezig;
- Fietsenkelder;
- Miele wasserette;
- Erfpacht canon € 429,79 per jaar;
- VvE-bijdrage ca. € 182,-- per maand inclusief voorschot stookkosten (waarbij de stookkosten worden afgerekend op verbruik koeling en warmte);
- LED-lampen in hele algemene ruimte;
- Zeer actieve, gezonde VvE waarbij het beheer bij VvE Beheer Amsterdam ligt;
- Geen anti-verhuurbeding;
- Een parkeervergunning is niet mogelijk, er zijn parkeerplaatsen te huur bij het gebouw;
- Notariskeuze aan koper, een in Amsterdam gevestigde notaris;
- Gemeentelijke erfpacht, AB 2000, jaarlijkse indexering, einde tijdvak 30-11-2063;
- Oplevering in overleg.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
04-02-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
51 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder