Vorige | Volgende

Bos en Lommerplantsoen 77 - A 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Vraagprijs € 215.000 

Bouwjaar
1960-1970
Woonoppervlakte
29 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Klein maar fijn! Deze leuke studio is echt perfect gelegen en biedt uitstekende mogelijkheden voor de starter op de Amsterdamse woningmarkt. Het studio-appartement is gelegen op de 2e verdieping van dit in 2012 compleet verbouwde GAK-gebouw. Het appartement bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapgedeelte en een separate badkamer. De woonkamer is v.v. een mooie laminaatvloer en vanuit de woonkamer kijk je direct op het groen, het water van de Erasmusgracht met restaurant Florya. Op de begane grond is een receptie met huismeester, de algemene fietsenstalling, een wasserette en toegang tot de liftinstallatie. Het appartement is voorzien van vloerverwarming & vloerkoeling en kan in overleg worden opgeleverd. Interesse? Bel ons kantoor voor een vrijblijvende bezichtiging!

LIGGING
Het appartement ligt in stadsdeel West, aan de binnenzijde van de ringweg A-10. In de directe omgeving zijn diverse leuke restaurantjes, kroegjes en winkels en de Erasmusgracht gelegen. Het complex staat aan een rustige doodlopende weg, nabij het Erasmuspark, het Rembrandtpark en het Bos en Lommerplein. Hier vind je meerdere supermarkten en een markt.

BEREIKBAARHEID
Perfect bereikbaar middels het openbaar vervoer: tram 7 halte Bos en Lommerplein // vanaf Flevopark of Slotermeer (via Leidseplein) tram 14 halte Bos en Lommerplein // vanaf Flevopark of Slotermeer (via de Dam) bus 15 halte Bos en Lommerplein // vanaf Station Sloterdijk of vanaf Station Zuid bus 21 halte Bos en Lommerplein // vanaf Amsterdam Centraal of Geuzenveld bus 80 halte Bos en Lommerplein // vanaf Zandvoort via Haarlem // metro 50 halte De Vlugtlaan // vanaf Isolatorweg of Gein (via de NS stations Sloterdijk, Amsterdam Zuid, RAI en Duivendrecht). En een rechtstreekse verbinding naar Amsterdam Centraal Station!

VERENIGING VAN EIGENAREN
De Vereniging van Eigenaars is actief, er wordt jaarlijks vergaderd, de servicekosten bedragen € 105,87 per maand en er is een huishoudelijk reglement van toepassing. Het vastgoedbeheer wordt professioneel uitgevoerd door ‘V.v.E. beheer Amsterdam’. Het gebouw is gesplitst in appartementsrechten, dit appartementsrecht maakt het 29/10.688-ste aandeel uit in de gemeenschap.

EIGENDOMSSITUATIE
Het betreft een voortdurend recht van erfpacht, eigendom van de gemeente Amsterdam. De Algemene Bepalingen 2000 zijn van toepassing. De huidige canon bedraagt € 599,24 per jaar (is fiscaal aftrekbaar) en dient in halfjaarlijkse termijnen vooruit betaald te worden. De canon wordt jaarlijks geïndexeerd. Het erfpachttijdvak loopt tot en met 30 november 2063.

INDICATIEVE AFMETINGEN
• Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 29 m².
• Bruto inhoud woning: ca. 106 m³.

BIJZONDERHEDEN
• Bouwjaar: 1960, compleet gerenoveerd 2012
• Studio-appartement, 2e verdieping
• Verwarming middels vloerverwarming, koelen via de vloer mogelijk
• Videofooninstallatie
• Servicekosten € 105,87 per maand
• Canon € 599,24 per jaar, geen aanvraag gedaan voor omzetting
• Energielabel: A
• Parkeren is mogelijk op basis van betaald parkeren. Voor de mogelijkheden, wachttijden en kosten van een parkeervergunning kunt u kijken op de website van de gemeente.
• Notaris: naar keuze koper, mits koopakte conform Model Ring bij notaris in Groot Amsterdam.
• Er is pas een overeenkomst indien zowel koper als verkoper een schriftelijke koopovereenkomst hebben ondertekend.
• Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

Oplevering: in overleg.

Voorbehoud
Alle verkoopinformatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor onjuist verkregen (mondelinge) informatie, onvolledigheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan en wijzen de koper nadrukkelijk op zijn wettelijke onderzoekplicht.

Interesse in dit huis?
Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor úw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op Funda.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-09-01
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1960-1970

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
29 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder