Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerplantsoen 81 M 1055AA Amsterdam, Robert Scottbuurt West

Huurprijs € 995 per maand

Bouwjaar
2011-2020
Woonoppervlakte
30 m²
Aantal kamers
1

Omschrijving

Dit studio appartement van ca. 29 m² ligt op de 3e verdieping van de Zuidvleugel van het voormalige GAK-gebouw.

De woning heeft een frisse uitstraling en is extra goed geïsoleerd; zo heeft de woning extra dubbelglas en is de vloer van beton. Hierdoor is het appartement nagenoeg geluidsdicht. De woning wordt verwarmd middels een centrale voorziening.
De woning is gestoffeerd en gemeubileerd, w.o. een 2-persoons bed, tv, tafel en 2 stoelen en bank.

De keuken is qua inbouwapparatuur voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, combi-oven en afzuigkap. De badkamer is voor Amsterdamse begrippen zelfs 'ruim‘. Een dubbele lift, brievenbussen in de centrale hal, afgesloten fietsenstalling, wasserette met Miele apparatuur en huismeester maken het extra comfortabel en veilig in het complex.

Buurt
Voor lekkere pizza's uit de houtoven, een drankje of terras hoef je alleen maar de lift naar beneden te pakken naar het Wilde Westen. Voor een hamburger en uitzicht over het water ben je welkom bij Florya, dat in de Erasmusgracht ligt. Voor je dagelijkse boodschappen kun je terecht op het Bos en Lommerplein, Mercatorplein en op de Bos en Lommerweg. Wat supermarkten betreft zit er onder het Bos en Lommerplein een Albert Heijn én een Vomar.

Openbaar vervoer en parkeren
Tram 7 en bussen 15, 21, 282 en 302 hebben een halte op loopafstand en op korte fietsafstand is metrohalte De Vlugtlaan. Met de auto ben je vrijwel direct op de Ring A-10. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan parkeerplaatsen achter het gebouw, deze zullen dienen voor bewoners van het complex. Verder is een parkeervergunning op straat niet mogelijk.

Bijzonderheden
- oppervlakte ca. 29 m²
- 2 liften in complex
- beschikbaar per direct
- huismeester aanwezig
- afgesloten fietsenstalling
- wasserette met Miele apparatuur

BIJZONDERHEDEN
- Inkomensnorm alleenverdiener/ één contractant: het bruto maandsalaris dient minimaal 3 maal de kale maandhuur van de woning (exclusief servicekosten en G/W/L) te bedragen.
Rekenvoorbeeld: Kale huur € 1.150,- (3 x € 1.150) = € 3.450,- is de inkomenseis bruto per maand.
- Inkomensnorm tweeverdieners/ twee contractanten: gelijk aan bovenstaande met dien verstande dat het tweede inkomen voor slechts 50% wordt meegerekend.
Als inkomen geldt het inkomen van de op het huurcontract vermelde personen. Bij tweeverdieners moeten derhalve beiden als contractpartij in de overeenkomst worden opgenomen
- U heeft een vast inkomen uit een dienstverband of een eigen bedrijf
- Borgstelling van ouders wordt niet geaccepteerd door verhuurder
- Studenten komen derhalve niet in aanmerking
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Service kosten
€ 50 p/m
Aanmeldingsdatum
2021-02-11
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
direct

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011-2020

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
30 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
1

Energie

Energielabel
Klasse B
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder