Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerplein 102 1055EK Amsterdam, Bosleeuw

Vraagprijs € 525.000 

Bouwjaar
2004
Woonoppervlakte
124 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Een heerlijk licht en fantastische woonkamer met open keuken. Het ruime 3-kamer appartement (mogelijkheid van 4 kamers) van 124 m2, te bereiken met lift, op een rustige en goed te bereiken plek, met afgekochte erfpacht tot 2054! De woning is overzichtelijk qua opzet en indeling, in 2004 gebouwd, energielabel A en zo te betrekken! Vanuit de woonkamer is de op het zuiden gelegen afsluitbare loggia bereikbaar. Het appartement heeft 2 zeer ruime slaapkamers, die te wijzigen zijn naar 3 slaapkamers.

Het appartement ligt aan de westzijde van het centrum van Amsterdam. Voor de liefhebber zijn er de vele leuke restaurants, kroegjes, de Nieuwe Boekhandel, theatercafe Podium Mozaiek, maar ook de grote variatie in (vers)winkels en supermarkten (ondergelegen zijn de Albert Heijn en Vomar) maken dat je je onmiddellijk thuis voelt. De Erasmusgracht met het drijvende Restaurant Cafe Florya, de gezellige buurtpizzeria Buurman & Buurman, bar-restaurant Wilde Westen aan het Bos en Lommerplantsoen en lunchcafé Samen zijn voorbeelden van een aantal leuke eettentjes in de buurt. Kortom; het bruist van het leven.

Het appartementencomplex is gelegen aan/boven het Bos en Lommerplein waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen maar ook voor diverse kledingwinkels en restaurantjes. Voor uw recreatie en sporten kunt u terecht in het Erasmuspark, het Rembrandtpark, het Westerpark en de Sloterplas. De afgelopen jaren heeft het stadsdeel veel geďnvesteerd in de buurt en daardoor heeft deze omgeving een ware metamorfose ondergaan. Voor kinderen zijn er diverse speeltuinen en parken in de nabije omgeving. Er is veel keus in basisscholen en kinderopvang in Bos en Lommer.

Het appartementencomplex ligt zeer gunstig ten opzichte van Schiphol, uitvalswegen (A10) en de verbindingen met openbaar vervoer zijn uitstekend. Trams en diverse bussen richting centrum stoppen om de hoek. Metrostation Burgemeester de Vlugtlaan is ook slechts met vijf minuten wandelen te bereiken. Door de strategische ligging van het appartement fiets je binnen een kwartier naar de Jordaan, Westerpark, Vondelpark en hartje centrum. NS-station Sloterdijk is binnen 10 minuten fietsen te bereiken.

INDELING
Via de entree neemt u de lift of trap naar de 4e verdieping. De hal geeft toegang tot de 2 lichte en ruime slaapkamers, een separaat toilet, de badkamer en de woonkamer. De hal en de woonkamer hebben een lamelparketvloer in warm eiken. Ervaar de ruimte in dit woongedeelte! En in de zomer trekt u daar de loggia nog eens bij. Gelegen op het zuiden, voorzien van deuren die voor een deel openslaan en voor een ander deel als een harmonica inschuift zodat u altijd beschut zit. Als de deuren dicht zijn heeft u rust in huis; door de dubbeldikke ramen hoort u geen verkeer meer. Wat een weelde in het centrum van Amsterdam! De woonkeuken is een genot om verrukkelijke maaltijden in te bereiden. Een U-opstelling met een natuurstenen gemarmerd aanrechtblad en kasten in landelijke stijl.

De moderne badkamer is voorzien van een Artweger douche/bad. Met de TWINLINE hoeft u niet te kiezen, want ze is twee in één – bad en douche! Door haar geďntegreerde glazen deur stapt u gemakkelijk en bijna gelijkvloers in het douche- en bad gedeelte. Daarmee is de TWINLINE hčt vooruitstrevende alternatief ten opzichte van de gebruikelijke baden en douches. Dit is puur comfort!
Een zwevend toilet en wastafelmeubel in wit-bruine kleurstelling completeren de badkamer. Daarnaast is er een separaat toilet en een inpandige berging met de cv-ketel, wasmachine en droger aansluiting en de warmte-terug-win-unit die zorgt voor een optimale temperatuur in huis.

Highlights:
• Woonoppervlak 124 m2, berging van 9 m2 en bouwjaar 2004.
• De servicekosten bedragen € 191,- per maand. Professioneel beheer door De Huishouding, MJOP aanwezig.
• Uitstekend gelegen en goed te bereiken. Vanuit het eigen gebouw is het winkelcentrum te bereiken.
• Erfpacht afgekocht tot 2054, algemene bepalingen 2000.
• De 2 slaapkamers zijn eventueel te wijzigen naar 3 slaapkamers.
• De vloer is v.v. een lamelparket eiken vloer.
• In de onderbouw bevindt zich een inpandige berging. Parkeren op straat is obv vergunningstelsel. In de ondergelegen parkeergarage is het mogelijk een parkeerplaats te huren.
• De woning is volledig geďsoleerd, energielabel A.
• Cv-ketel AWB en een warmte-terug-win-installatie 2004.
• Oplevering in overleg.

De plattegrond is gemaakt o.b.v. van de NEN2580 meting. U kunt een (NVM-)makelaar inschakelen die u begeleidt bij het aankoopproces. Als u geen deskundige vertegenwoordiger inschakelt, acht u zich volgens de wet deskundige genoeg om alle zaken die van belang zijn te kunnen overzien. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid of onjuistheid, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper.

A wonderfully light and spacious 3-room apartment of 114 m2, accessible by elevator, in a quiet and easily accessible place, with leasehold payed in advance till 2054! The house is clear in terms of design and layout, built in 2004, well isolated and ready to move into!
We would like to make an appointment for a personal viewing, but you can also WATCH THE FILM ON FUNDA to get a better picture of the house !!
The apartment is located in the west side of the centre of Amsterdam. For the enthusiasts there are many nice restaurants, small bars, bookshops, theatre-café Podium Mozaiek and a large variety in (fresh) shops and supermarkets (the Albert Heijn and Vomar below). All this makes you immediately feel right at home. The Erasmusgracht with the floating Restaurant Cafe Florya, the cozy and very tasty neighbourhood pizzeria Buurman & Buurman, bar-restaurant Wilde Westen on the Bos en Lommerplantsoen and lunch café Together are just some examples of the numerous nice restaurants in the area. In short; it is a sparkling area.

The apartment building is located on / above the Bos en Lommerplein on a wide road with a park, near the Erasmus Park, the Rembrandt Park, the Wester Park and the Sloterplas where you can recreate and enjoy (water) sports. In recent years, the district has invested a lot in the neighbourhood and this area has gone through a big metamorphosis.
For children there are various playgrounds and parks nearby. There is a lot of choice in primary schools and childcare in Bos en Lommer.
The apartment building is nicely situated regarding to Schiphol and roads (A10). The connections with public transport are excellent. Trams and various buses to the center stop around the corner. Metro station Burgemeester de Vlugtlaan is only a five-minute walk away. Due to the strategic location of the apartment, you can cycle to the Jordaan, Westerpark, Vondelpark and the heart of the city center within fifteen minutes. Sloterdijk railway station can be reached within 10 minutes by bike.

LAYOUT
After the entrance you take the elevator or stairs to the 4th floor. The hall gives access to the 2 light and spacious bedrooms, separate toilet, bathroom and the living room. The hall and living room have a laminated floor with a top-layer of real wood in warm oak. The experience of the space in this living area is something else! And in the summer you can even add the loggia to this. Located on the south, equipped with doors that partly open and partly slide in a harmonica kind of way so that you are always sheltered. When the doors are closed there is nothing but peace and quiet; You will no longer hear any traffic through the double-thick windows. What a luxury in the center of Amsterdam! The kitchen is a pleasure to prepare your delicious meals. And is built in a U-shape with a natural stone marble top and country-style cabinets.
The modern bathroom has an Artwege shower / bath, in which you have a step-in shower / bath. A hanging toilet and washbasin in white-brown color complete the bathroom. In addition, there is a separate toilet and an indoor storage room with the central heating boiler, washing machine and dryer connection and the heat recovery unit that ensures an optimal temperature in the house.


Highlights:
• Living area 124 m2, storage room 9 m2 and build in 2004.
• The service costs are € 191 per month. Professional management by De Huishouding, MJOP present.
• Excellent location and easy to reach. The shopping center can be reached from its own building.
• Lease hold payed in advance till 2054, general provisions 2000 applicable.
• The 2 bedrooms can be changed to 3 bedrooms.
• The floor is equipped with a laminated floor with a top layer of real oak.
• In the basement there is an indoor storage. Parking on the street is based on a permit system. It is possible to rent a parking space in the underground parking garage.
• The house is fully isolated.
• AW
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
20-07-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
124 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder