Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerplein 104 1055EK Amsterdam, Bosleeuw

Vraagprijs € 600.000 k.k.

Bouwjaar
2000
Woonoppervlakte
146 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Beschrijving
Goed onderhouden gezins-appartement van ca. 146 m2 met 3 ruime slaapkamers en een heerlijke loggia .Dit hoek-appartement is gelegen op een levendige locatie, heeft een berging in de onderbouw en de mogelijkheid voor het huren van een parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling:
Entree; lift naar de vierde verdieping; Hal welke slechts gedeeld wordt met een ander appartement en waar de meterkast zich bevindt; Entree naar het appartement; Hal met toegang tot 3 slaapkamers, de zitkamer, de badkamer en het separate toilet. De zitkamer is een doorzonkamer welke mede door de hoekligging erg veel ramen heeft en derhalve erg licht is. De zitkamer heeft toegang tot de loggia; In de zitkamer is de open keuken met "bar" en diverse inbouwapparatuur; Aan de achterzijde zijn twee slaapkamers, aan de voorzijde is de ruime "masterbedroom" met toegang tot de loggia; De badkamer heeft een bad (met bubbels) en een dubbele wastafel; Verder is er nog een separaat toilet met fonteintje, een wasmachinekast, een berging in het appartement en in de onderbouw.

Bijzonderheden:
Isolerende beglazing
Zeer goed geïsoleerd (A-label)
Parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage te huur
Zonnig loggia (West)
Afgesloten gezamenlijke binnentuin
Separate berging in de onderbouw
Afgekochte erfpacht 2002
Bouwjaar 2004

Ligging:
Het appartement is gelegen in West nabij de ringweg, het marktplein, ruim aanbod winkels (zowel de grote supermarkten als de kleine middenstand), parken nabij (Erasmuspark, Rembrandtpark, Westerpark). Ook de Sloterplas en vele sportaccommodaties zijn dichtbij. Goede openbaar vervoer verbindingen zowel de stad in als uit.

Vereniging van Eigenaren:
Professioneel beheerd door De Huishouding.
Er is een meer-jaren-onderhouds-plan en een huishoudelijk reglement..
De servicekosten bedragen € 237,24,- per maand.

Verhuur:
Verhuur voor korte periode (short stay) is verboden. Langdurige verhuur is toegestaan mits huurders zich houden aan het huishoudelijk reglement.

Parkeren:
Een privé parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage is te huur. Ook is parkeren mogelijk op de openbare weg.

Erfpacht:
Het betreft tot 1 november 2052 afgekochte erfpacht.

Aantal m2:
Conform de NEN-meting is het gebruiksoppervlak 146 m2 en de gebouw gebonden buitenruimte 11m2 (loggia).

Vraagprijs: € 600.000,- k.k.

Object:
de woning gelegen op de derde woonlaag (niveau plus vier), met berging op de parkeer- en winkellaag (niveau 0), éénhonderd veertig vierkante meter (140 m²) gebruiksoppervlakte, plaatselijk bekend te 1055 EK Amsterdam, Bos en Lommerplein 104, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N complex aanduiding 538-A, indexnummer 604, uitmakende het éénhonderd veertig/negenduizend tweehonderd achttiende (140/9.218de) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van zesennegentig woningen op niveau plus twee tot en met niveau plus vijf, met bergingen op niveau nul en niveau plus één, de liftschachten met liften op niveau min één tot en met plus negen en trappenhuizen op niveau nul tot en met niveau plus
acht en verder toebehoren, gelegen aan het Gulden Winckelplantsoen en het Bos en Lommerplein te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N complexaanduiding 538-A, appartementsindex 3, uitmakende het vijfentwintig/vijfentachtigste (25/85ste) aandeel in de gemeenschap, bestaande uit de percelen grond gelegen aan en nabij het Gulden Winckelplantsoen, de Bos en Lommerweg en de Leeuwendalersweg te Amsterdam, kadastraal bekend gemeente Sloten, sectie N nummers 445, 525, 526, 528, 529, 530, 531 en 534 (onder meer ontstaan uit de vervallen kadastrale percelen gemeente Sloten, sectie N nummers 426 gedeeltelijk 428 gedeeltelijk en 475 gedeeltelijk), respectievelijk groot vier are
vijfendertig centiare, éénendertig are éénennegentig centiare, één are, twintig are vijfentwintig centiare, vierentachtig are vijftig centiare, één are vijfenzeventig centiare, tien are vijfendertig centiare en dertien are vijf centiare.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
01-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement met lift
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
146 m²
Externe bergruimte
5 m²
Inhoud
503 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder