Vorige | Volgende

Bos en Lommerplein 157 1055AD Amsterdam

Huurprijs € 264 per m2/jaar

Bouwjaar
2009
Woonoppervlakte
202 m²

Omschrijving

Het gebouw is gelegen op een super locatie naast het voor iedereen bekende “Bruggebouw” boven de A10 in Amsterdam West aan het Bos en Lommerplein. De ruimte is gelegen op de begane grond en is aan beide zijde voorzien van diverse raampartijen. In de directe omgeving van het gebouw bevinden zich het volledig vernieuwede Bos en Lommerplein waar een diversiteit aan winkels is gevestigd waaronder een Hema, Albert Heijn, Vomar en een coffeecompany. In de nabije omgeving van deze kantoorruimte zijn onder andere de Gemeente Amsterdam (stadsdeel west), Rochdale, Furore, XO Hotels en Cityden Hotel gevestigd.

LOCATIE
Het Bos en Lommerplein is gelegen op een locatie die zowel met de auto, het openbaar vervoer en fiets zeer goed bereikbaar.

Per auto:
Het gebouw is zeer goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Naast het gebouw bevindt zich de op- en afrit van de A10 west. Vanaf hier zijn op korte rijafstand de A2, A4, A5, A10 noord en zuid en de A8 zeer snel bereikbaar. Zo bent u bijvoorbeeld binnen ca. 15 minuten op Schiphol en binnen ca. 10 minuten midden in Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Tegenover het gebouw bevindt zich de tram (7) en bushalte (15, 21, 80). Tevens is de verbinding met Station Amsterdam Sloterdijk vanaf hier uitstekend. Station Amsterdam Sloterdijk biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal, Nijmegen en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf Station Sloterdijk diverse bussen, trams en metro.

BESTEMMING
Deze ruimte is bestemt voor: Bedrijven, kantoren, publieksgerichte zakelijke dienstverlening.

METRAGE
Begane grond circa 202 m² v.v.o. kantoorruimte.

PARKEREN
In de nabije omgeving zijn voldoende openbare, betaalde, parkeervoorzieningen. Aan de overzijde van de straat bevindt zich tevens een Q-Park garage met voldoende parkeermogelijkheden.

HUURPRIJS
Op aanvraag.

OPLEVERNIVEAU
Deze kantoorruimte zal op basis van casco staat worden verhuurd. Het object is op dit moment voorzien van o.a.:
- Eigen entree;
- Huidige pantryvoorziening;
- Huidige kantoorindeling met afscheidingswanden;
- Systeemplafond voorzien van verlichtingsarmaturen;
- Huidige databekabeling;
- Huidige toiletvoorziening;

SERVICEKOSTEN
€ PM per maand te vermeerderen BTW.
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

BESCHIKBAARHEID
In overleg. Op korte termijn mogelijk.

HUURTERMIJN
5 + 5 jaar. Andere huurtermijnen in overleg.

BETALINGEN
Huur, servicekosten en BTW per maand vooruit.

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW gebaseerd op het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

INFORMATIE
Van der Linden Bedrijfsmakelaars
onderdeel Van der Linden Groep
Bos en Lommerplein 309-311
1055 RW AMSTERDAM
Tel: 020-5 712 712
Vestigingen: Amsterdam, Almere, Lelystad, Haarlem, Dronten, Zwolle
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwjaar
2009

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
202 m²

Indeling

Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder