Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerweg 24 H 1055EB Amsterdam, Gibraltarbuurt

Vraagprijs € 295.000 

Bouwjaar
1934
Woonoppervlakte
45 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Perfecte starterswoning! Goed ingedeeld 3-kamer appartement van 45 m2 met balkon (op het westen) gelegen in Bos en Lommer. Het appartement maakt onderdeel uit van een goed onderhouden en net appartementencomplex. De woning ligt letterlijk om de hoek van het Westerpark. Onder andere door de brede stoep aan de voorzijde is er veel lichtinval in de woonkamer.

OMGEVING EN BEREIKBAARHEID
De woning is gelegen in de wijk Bos en Lommer. Het Westerpark is letterlijk om de hoek en ook het Erasmuspark is dichtbij. Diverse winkels en supermarkten zijn in de buurt te vinden en leuke cafés en restaurants zoals Mossel & Gin, Café Restaurant Amsterdam en het Westergasterras. Met de fiets bent u binnen 10 minuten in het centrum van Amsterdam. In de directe omgeving bevinden zich haltes voor tram en bus en Station Amsterdam Sloterdijk is vlakbij. Met de auto heeft u een goede aansluiting op de ring A10. Door de ruime opzet van de Bos en Lommerweg is er altijd voldoende parkeergelegenheid in de straat. De site van Gemeente Amsterdam geeft aan dat op het moment er geen wachttijd is voor het aanvragen van een parkeervergunning.

INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis is er toegang tot de woning.
Entree en hal met toegang naar alle vertrekken, waaronder de woonkamer aan de voorzijde, twee slaapkamer en de dichte keuken aan de achterzijde. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en ook hier bevindt zich de wasmachine aansluiting. De slaapkamers en de keuken bieden allen toegang tot het heerlijke woning brede balkon met ligging op het westen. Tevens is er op de begane grond nog een berging beschikbaar.

EIGENDOM
Het appartementsrecht is gelegen op grond uitgegeven in erfpacht. Het huidig tijdvak is afgekocht en loopt tot 15-09-2056. De algemene bepalingen 2000 van de gemeente Amsterdam zijn van toepassing.
De officiële aanbieding van de gemeente voor de afkoop voor eeuwigdurende erfpacht is ontvangen.
Afkopen eeuwigdurende erfpacht bedraagt € 4956,-. De aanbieding loopt tot 4 augustus 2020.

KADASTRALE GEGEVENS
Het appartementsrecht, rechtgevende op het uitsluitend gebruik van de woning met balkon en meterkast in het trappenhuis, gelegen op de begane grond, alsmede een berging gelegen in het souterrain van na te melden gebouw, gelegen te 1055 EB Amsterda, Bos en Lommerweg 24 H, kadastraal bekend gemeente SLOTEN (N.H.), sectie C, complexaanduiding 11107, appartementsindex 3.

VERENIGING VAN EIGENAARS
Het appartementsrecht maakt onderdeel uit van de vereniging Solebaystraat te Amsterdam. De maandelijkse servicekosten bedragen €90,76 per maand. VvE-Beheer Amsterdam is verantwoordelijk voor het beheer en de administratie van de vereniging.

BIJZONDERHEDEN
- 2 goede slaapkamers
- Balkon op het westen
- Goed functionerende VVE
- Net appartementencomplex
- Om de hoek van het Westerpark
- 'As is where is' artikel wordt opgenomen in de koopakte
- Oplevering kan snel.

----------------------------------------------------------

Perfect starter home! 3-room apartment of 45 m2 with a great layout and balcony (west facing) located in Bos en Lommer. The apartment is part of a well-maintained apartment complex. The house is literally around the corner from the Westerpark. Partially due to the wide pavement at the front, a lot of light enters the living room.

AREA AND ACCESSIBILITY
The apartment is located in the Bos en Lommer district. The Westerpark is literally around the corner and the Erasmuspark is also close by. Various shops and supermarkets can be found nearby and nice bars and restaurants such as Mossel & Gin, Café Restaurant Amsterdam and the Westergasterras. You are within 10 minutes from the lively centre of Amsterdam by bike. There are tram and bus stops in the immediate vicinity and Amsterdam Sloterdijk Station is nearby. There is good access to the A10 ring road by car. Due to the spacious layout of the Bos en Lommerweg, there is always plenty of street parking available. The website of the Municipality of Amsterdam indicates there is currently no waiting list for applying for a parking permit.

LAYOUT
Access to the property via the communal staircase.
Entrance and hall with access to all rooms, including the living room at the front, two bedrooms and a closed kitchen at the rear. The bathroom has a shower, toilet, sink and the washing machine connection. The bedrooms and the kitchen all have access to the lovely west-facing balcony that runs along the entire width of the property. There is also a storage room on the ground floor.

PARTICULARS
- 2 good-sized bedrooms
- West-facing balcony
- Well-functioning Owners Association
- Well-maintained apartment complex
- Around the corner from the Westerpark
- 'As is where is' item is included in the purchase deed
- Completion possible at short notice.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
13-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1934

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
45 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Landlust

Landlust is het gebied tussen de Jan van Galenstraat, Westelijk Marktkanaal, Haarlemmerweg, Bos en Lommerweg en de Admiraal de Ruijterweg. Het is een echte woonbuurt, bestaand uit grote stroken woonblokken met tussenliggende gemeenschappelijke tuinen. De Jan van Galenstraat is al van oudsher de winkelstraat van deze buurt. Er vinden hier door het jaar heen vele culturele activiteiten plaats. De winkelstraat heeft een divers aanbod aan winkels en horeca. Er zijn bekende winkelketens te vinden, maar ook speciaalzaken. De horecazaken variëren van roti tot pizza en van döner tot een biologische cafetaria.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder