Open Huis - 5 oktober van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bos en Lommerweg 283 1 1055DX Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Bouwjaar
1939
Woonoppervlakte
76 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

ENGLISH TEXT BELOW

Zoekt u een sfeervolle en lichte jaren ’30 woning met kamer-en-suite, twee ruime slaapkamers, moderne badkamer en twee balkons? Dan is dit uw kans!
Deze ruime en goed onderhouden woning (76m²) is gelegen op de eerste verdieping en beschikt nog over diverse authentieke details zoals de originele schouwen, paneeldeuren en fraaie glas-in-lood ramen.
Interesse? Maak dan snel een afspraak!

Omgeving:
De woning is gelegen in stadsdeel West, op fietsafstand van de Jordaan. In de nabije omgeving bevind zich een grote diversiteit aan leuke winkels en gezellige horecagelegenheden.
Voor de dagelijkse boodschappen kun je op steenworp afstand terecht bij de Albert Heijn. Hardlopen kan in het nabijgelegen Erasmuspark of in het Westerpark.
Er is een hoop vertier op loopafstand; vlakbij is er een speeltuin met kinderboerderij of gezellig koffie drinken bij Terrasmus in het Erasmuspark.
De bereikbaarheid met het OV is uitstekend; (o.a. tram 19 & bus 247/282). Ook met de auto is de woning goed bereikbaar (Binnen ca. 5 minuten rij je via oprit S104 de A10 op).

Indeling: via de gemeenschappelijke trapopgang bereikt u de entree op de eerste verdieping: entree, hal met meterkast en garderobe en toegang tot de separate keuken met koelkast, vaatwasser, 4-pits gaskookplaat, rvs afzuigkap en voldoende kastruimte.
De ruime aan de voorzijde gelegen zitkamer heeft een schouw, vaste kasten en openslaande deuren naar het balkon en wordt met fraaie glas-in-lood deuren afgescheiden van de eetkamer. De eetkamer met schouw is gelegen aan de achterzijde en biedt toegang tot het zonnige balkon op het zuiden. Slaapkamer 1 is gelegen aan de voorzijde en beschikt over een vaste kast. De master bedroom is gelegen aan de achterzijde en heeft een deur naar het balkon. Aansluitend treft u de badkamer met hangtoilet, wasmachineaansluiting, wastafel en inloopdouche.

Bijzonderheden:
Eerste kijkmogelijkheid: donderdag 30 januari!
Bouwjaar: 1939/ 1940
Gebruiksoppervlakte wonen: 76m² (gemeten conform NVM meetinstructie);
Centrale verwarming;
Warm water via elektrische boiler;
De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing.

Eigendomssituatie:
De woning is gelegen op grond van de gemeente Amsterdam
De huidige erfpachtcanon bedraagt € 1.052,82 per jaar
Medio december 2019 is door de eigenaren bij de gemeente een aanvraag gedaan voor het eeuwigdurend afkopen van de erfpacht. Hier kan de nieuwe eigenaar gebruik van maken.

VvE:
De actieve V.v.E. wordt beheerd door een professionele beheerder (Delair VvE Beheer Amsterdam).
Er is een MJOP en genoeg geld in kas.

Servicekosten per maand € 115,-- per maand

Oplevering: in overleg


ENGLISH TEXTAre you looking for an attractive and light 1930s home with room and suite, two spacious bedrooms, a modern bathroom and two balconies?
Then this is your chance! This spacious and well-maintained home (76m²) is located on the first floor and still has various authentic details such as the original mantelpieces, panel doors and beautiful stained glass windows.
Interested? Then make an appointment now!
Surroundings: the property is located in the West district, within cycling distance of the Jordaan. In the vicinity there is a great diversity of nice shops and cozy restaurants.
For daily shopping you can go to the Albert Heijn just a stone's throw away. You can run in the nearby Erasmuspark or in the Westerpark.
There is a lot of entertainment within walking distance; nearby there is a playground with petting zoo or drink a coffe on the cozy terrace at Terrasmus in the Erasmus Park.
The accessibility by public transport is excellent; (tram 19 & bus 247/282). The house is also easily accessible by car (within approx. 5 minutes you drive onto the A10 via the S104 driveway).

Layout:
Through the common staircase you reach the entrance on the first floor:
entrance, hall with meter cupboard and wardrobe and access to the separate kitchen with fridge, dishwasher, 4-burner gas hob, stainless steel extractor hood and sufficient cupboard space.
The spacious living room at the front has a mantelpiece, fixed cupboards and doors to the balcony and is separated from the dining room with beautiful stained glass doors.
The dining room with mantelpiece is located at the rear and offers access to the sunny south-facing balcony. Bedroom 1 is located at the front and has a fixed closet.
The master bedroom is located at the rear and has a door to the balcony. Next you will find the bathroom with toilet, washing machine connection, sink and walk-in shower.

Particularities:
First viewing opportunity: Thursday, January 30th!
Year of construction: 1939/1940
Usable living space: 76m² (measured in accordance with NVM measurement instruction)
Central heating via a gas heater system
Hot water via electric boiler

The house is almost entirely equipped with double glazing
Ownership situation:
The property is located on the grounds of the municipality of Amsterdam
The current ground rent is € 1,052.82 per year
Mid-December 2019 the owners made a request to the municipality for the permanent purchase of the leasehold. The new owner can use this.

VvE:
There is an active V.v.E. managed by a professional company (Delair VvE Beheer Amsterdam).

Service costs per month: € 115,-- per month

Delivery in consultation
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
27-01-2020
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1939

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
76 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder