Vorige | Volgende

Bos en Lommerweg 327 1055DZ Amsterdam, Erasmusparkbuurt West

Huurprijs € 40.000 per jaar

Omschrijving

AMSTERDAM - BOS EN LOMMERWEG 327

De winkelruimte is gelegen op een toplocatie in de populaire wijk Bos en Lommer en nabij het Bos en Lommerplein. Hier zijn bekende retailers als Holland & Barrett, Kruidvat en Coffee Company gevestigd.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-01-2021
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Winkelruimte
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Opp winkelruimte
163 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Erasmuspark

De Erasmusparkbuurt ligt tussen de Admiraal de Ruijterweg, Jan van Galenstraat, Mercatorstraat, Hoofdweg en Bos en Lommerweg. De buurt dankt zijn naam aan het Erasmuspark in het midden van de buurt en wordt ook wel omschreven als de ‘beste buurt van Bos en Lommer’. Alles wat de bewoners nodig hebben, is aanwezig: cultuur en horeca in onder andere Podium Mozaïek, een speeltuin op het Wachterliedplantsoen, onderwijs- en sociale voorzieningen in de Tijl Uilenspiegelstraat, en sport en recreatie in het Erasmuspark en het Joos Banckersplantsoen.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder