Vorige | Volgende

Bos en Lommerweg 342 1061DJ Amsterdam, Kolenkitbuurt Noord

Vraagprijs € 495.000 

Bouwjaar
2011
Woonoppervlakte
96 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Altijd al een Paroramaview over stad Amsterdam willen hebben, en ook royaal willen wonen?

Prachtig modern drie-kamer-appartement gelegen op de dertiende verdieping van appartementencomplex ‘’The New Kit’’. De woning heeft een royaal en fantastisch uitzicht op het oosten en zuiden van Amsterdam! Op deze hoogte kunt u de gehele stad overzien. Er is onder andere beschikking over een riante woonkamer, een open keuken, twee mooie grote slaapkamers en een ruime badkamer. De actieve vereniging van eigenaren wordt actief en professioneel beheerd. Er is ook nog de beschikking over een eigen parkeerplaats in de ondergelegen, afgesloten en beveiligde parkeergarage en een inpandige (fiets)berging. Kortom, een geweldig appartement met een spectaculair uitzicht!

Locatie en omgeving:
Deze woning staat in de Bos en Lommer, een upcoming sustainable-hippe buurt, en ook een kindvriendelijk omgeving.

Deze wijk in de BoLo (https://www.amsterdam.nl/projecten/kolenkit/ ) is in zijn volledigheid gerenoveerd en herbouwd, de straatinrichting wordt eind 2020 opgeleverd. Op loopafstand vindt u diverse leuke restaurants en gezellige eetcaféetjes zoals het Wilde Westen, Bagels & Beans, Hotel Buiten, Terasmus en de goede pizza’s bij Buurman & Buurman op de hoek van het Erasmuspark.

Het appartement ligt op steenworp afstand van de Erasmusgracht en is gelegen dichtbij andere groene parken, zoals Rembrandtpark, Erasmuspark, Gerbrandypark, Westerpark en de Sloterplas. Deze duurzaamste wijk van Amsterdam vormt een verbindingszone tussen wonen, werken en recreatie. Een heerlijk gebied om met je vrienden in de zon te picknicken, of om zo in je eigen bootje richting de binnenstad te varen. Hier vindt u een keur aan winkels, markt en allerlei voorzieningen zoals het Dienstencentrum, de Openbare Bibliotheek en het stadsdeelkantoor. In de omgeving van de woning bevinden zich diverse scholen en sportvoorzieningen.

Bereikbaarheid:
Op de fiets bent u in 5 minuten op het Mercatorplein, in 10 minuten in de Jordaan en in 15 minuten in hartje centrum!
OV direct beneden voor de deur, station Burgemeester de Vlugtlaan. De tram brengt u binnen 15 minuten naar het centrum van Amsterdam. De metro brengt u in slechts 1 metrohalte naar NS station Sloterdijk (1min) en er is een directe verbinding met NS station Lelylaan (2min), Zuid (15min) en Bijlmer Arena (25min).
Auto: Het appartement ligt ook zeer gunstig ten opzichte van de uitvalswegen A10 (1min) en A5 (5min). Schiphol of Zuidas (15min).

Indeling:
Begane grond:
Entree: hal; liften; trappenhuis.

Dertiende verdieping:
Entree; hal; badkamer voorzien van inloopdouche en dubbele wastafel; twee goed bemeten slaapkamers; riante woonkamer; open keuken; separaat toilet met fontein; wasruimte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011
- Woonoppervlakte ca. 96 m² (NEN2580 meetrapport aanwezig)
- Eigen parkeerplaats in de onderbouw afgesloten middels een camera systeem
- Individuele (fietsen-)berging in de onderbouw, met aparte toegang
- Complex beschikt over 3 liften
- Stadsverwarming
- Gasloos
- Energielabel A
- Actieve en professionele vereniging van eigenaren
- Servicekosten € 140,- per maand woning
- Servicekosten € 45,- per maand parkeren
- Erfpachtcanon € 1875,- per jaar
- Notariskeuze koper (mits, in Amsterdam)
- Oplevering in overleg
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
15-01-2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
bovenwoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
2011

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
96 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: De Kolenkit

De Kolenkitbuurt bestaat uit drie delen: het zuidelijk deel tussen Erasmusgracht en de Bos en Lommerweg, het middendeel tussen de Bos en Lommerweg en de Wiltzanghlaan, en het deel ten noorden van de Wiltzanghlaan. De woningen in de Kolenkitbuurt zijn in de jaren vijftig gebouwd, voornamelijk in strokenbouw. De naam van de buurt is ontleend aan de voormalige hervormde kerk die door zijn vorm de bijnaam ‘Kolenkit' kreeg.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder