Vorige | Volgende

Bos en Vaartlaan 122 S 1181AG Amstelveen, Randwijck

Vraagprijs € 39.500 

Bouwjaar
nvt
Perceeloppervlakte
20 m²

Omschrijving

TE KOOP – GARAGE IN AMSTELVEEN
Bos en Vaartlaan 122 S

Op een goede bereikbare locatie in Amstelveen, nabij de snelwegen A-10 en A-9 en de tramlijn, bieden wij momenteel een garage te koop aan.

Oppervlakte ca 17mē
De deuropening bedraagt 2,34 m
De deurhoogte bedraagt 2,00 m

Grondsoort:
De garage ligt op eigen grond.

Oplevering:
Vanaf september beschikbaar

Geen electra, geen water aansluiting.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
nvt

Oppervlakten en inhoud

Perceeloppervlakte
20 m²

Indeling

Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder