Vorige | Volgende

Bosdrift 190 1215AS Hilversum, Zeeheldenkwartier

Huurprijs € 950 per maand

Bouwjaar
1953
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal kamers
2

Omschrijving

** LOVELY APARTMENT WITH LARGE GARDEN ***

This lovely ground floor 1-bedroom apartment is located in a quiet street a quiet neighborhood, just around the corner of forest and moorings.

The very spacious garden at the back is facing West. There is a separate storage in the basement.

The apartment is part of a small apartment complex overlooking a public park and has public parking facility.

Shops, restaurants and bars, sports facilities (yoga/fitness), cinema and railway station Hilversum Centraal are within cycling distance.
Highways to A27/A1 can be reached within a few minutes.

Lay-out:
Entrance, hall, lounge at the front. Modern kitchen with built-in appliances, such as a refrigerator, freezer, dishwasher, oven, stove and hood. Door to the garden. Bedroom at the back with sink and entrance to the garden, bathroom with shower, separate toilet.
Really nice apartment which just has been modernized.

- The rental price is exclusive costs for gas, water, electricity and (local) taxes
- Owners consent
- 2 months deposit
- (Bank)-references will be checked through the NVM Woontoets; your gross (jointly) income should be at least 3,5x the monthly rent
- non-furnished
- Maximum rental period 2 years
- Pets and smoking are/is not allowed
- Available Immediately

**********************************************************************************

** MODERN APPARTEMENT MET TUIN ***

Gezellig 2-kamer begane grond appartement, gelegen in een rustige straat om de hoek van de Hoorneboegse heide. De tuin is gelegen op het Westen en er is een berging in de kelder.

Het appartement maakt deel uit van een kleinschalig complex met uitzicht op een groenvoorziening en er is openbare parkeergelegenheid aan de voorzijde.

Winkels, horecagelegenheden, sportfaciliteiten (yoga/fitness), bioscoop en treinstation Hilversum Centraal bevinden zich op fietsafstand. De uitvalswegen naar A27/A1 zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Indeling:
Entree, hal, separate w.c., Slaapkamer met wastafel en douche. Vanuit de slaapkamer heeft u toegang naar de tuin.
De woonkamer is aan de voorzijde van het appartement.
Moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, waaronder een koelkast, vriezer, vaatwasser, oven, gasfornuis en afzuigkap. Deur naar de tuin.

Dit gezellige appartement is ideaal voor diegenen die op zoek zijn naar een leuk appartement vlakbij de hei met een ruime tuin.

- De huurprijs is exclusief kosten voor gas, water, elektra en (lokale) heffingen
- Gunning eigenaar
- 2 maanden waarborgsom
- (Bank-)referenties worden gecheckt middels de NVM Woontoets; uw bruto (gezamenlijk) inkomen dient ter hoogte van 3,5x de kale maandhuur te zijn
- Gestoffeerd
- Maximale huurperiode 2 jaar
- Huisdieren en roken zijn/is niet toegestaan
- Per direct beschikbaar
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1953

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
50 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
2
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Hilversum

Hilversum is de Nederlandse mediastad; bijna alle nationale radio- en tv omroepen hebben Hilversum als thuis- en uitzendbasis. Daarnaast staat Hilversum vol met boeiende architectuur. Met name in de jaren twintig en dertig van de twintigste eeuw beleefde de architectuur in Hilversum een bloeiende periode. Als gemeentearchitect ontwierp de wereldberoemde W.M. Dudok het Raadhuis, scholen, bedrijven, woonwijken, dienstgebouwen, het sportpark, vijvers en wegen. Het meest recente architectonische hoogtepunt is het opvallende gebouw van de publieksattractie Beeld en Geluid op het Mediapark. Maar ook evenementen, theaters, winkelcentra en bioscopen maken Hilversum tot een levendige stad. Hilversum is met recht een stad in ’t groen. De natuurlijke omgeving is sterk gevarieerd. Van uitgestrekte heidevelden tot het prachtige Spanderswoud, een prachtige natuur- en recreatiegebied met een groot aantal wandelpaden en landgoederen. Hilversum biedt voor elk wat wils. Beleef de media, verken de prachtige heide van het Goois Natuurreservaat of huur een boot op het nabijgelegen Loosdrechts Plassengebied.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder