Vorige | Volgende

Bosrankstraat 25 1032LH Amsterdam

Vraagprijs € 995.000 

Bouwjaar
2015
Woonoppervlakte
162 m²
Aantal kamers
6

Omschrijving

Centraal in de stad, thuis werken en klimaatvriendelijk wonen!

Ruim en modern familiehuis met een oppervlakte van ca. 159 m2 met kantoor aan huis met eigen ingang.
Deze woning is onderdeel van het eigentijdse duurzame project De Houtlofts in Amsterdam Noord, waarbij klimaatvriendelijke woningen met kantoorruimte zijn gerealiseerd.

De woning bezit een EPC van 0.15 en EPA certificaat A, is goed geïsoleerd en bevat zonnepanelen en een geavanceerde warmtepomp. De woning is grotendeels in hout opgetrokken (een milieuvriendelijk bouwmateriaal), dit is zichtbaar in zowel het interieur al het exterieur van het gebouw.

De woning heeft meerdere grote terrassen, vloerverwarming en plaats voor twee auto's in de voortuin.

De Buiksloterham is een levendige industriële buurt in opkomst waar steeds meer kleine ondernemers, horeca en culturele instellingen zich vestigen.


Indeling:

Begane grond:
Na de entree komt u in een riante hal met trappenhuis en WC.
Daarachter bevindt zich een grote L-vormige ruimte die goed in te delen is als kantoor of praktijk aan huis met pantry en veel licht door de grote ramen.
Achter deze etage bevindt zich 11,5 m2 buitenruimte.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping bevindt zich een woonkeuken aan de voorzijde voorzien van hoge puien met veel glas, grenzend aan een dakterras op het zuiden. Aan de achterzijde bevindt zich een slaapkamer.

Tweede verdieping
Op de tweede verdieping vindt u een ruimte zitkamer met aangrenzend balkon met wederom hoge ramen die veel licht zullen binnenlaten.

Derde verdieping:
De derde verdieping bestaat uit twee ruime slaapkamers en een badkamer met douche en WC. Vanuit de grootste slaapkamer vindt u wederom een buitenruimte op het zuiden.


Optioneel is het mogelijk om de vide op de tweede verdieping dicht te maken, twee slaapkamers en een badkamer te creëren en op de eerste verdieping een ruime woonkamer met open keuken te realiseren. In dat geval beschikt u over vier slaapkamers, twee badkamers en een separate WC (zie alternatieve plattegronden).

Kortom, een ruim, modern familie huis met diverse mogelijkheden voor thuis werken of kantoor/praktijk aan huis.

Omgeving:

Binnen vijf minuten bevind u zich op de pont richting het centrum, tevens bent u in ongeveer 5 minuten op de Ring de stad uit.
De buurt is kindvriendelijke met verschillende basis- en middelbare scholen in de omgeving.

Aan de overkant van de straat komt een bruisend nieuw project: een mix van creatieve bedrijven, co-working spaces, huur- en koopwoningen, een hip hotel, recreatie en een café met pleintjes en straatjes die is gericht op maximale kruisbestuiving tussen de verschillende onderdelen.


Bijzonderheden:

Conform het bestemmingsplan is 20% van het huis bestemd als bedrijfsruimte, vraag uw aankoopmakelaar naar de mogelijkheden
Parkeerplaats voor twee auto's
Eeuwigdurende erfpacht onder gunstige voorwaarden is tijdig in 2019 aangevraagd
Klimaat vriendelijke bouw: het gebouw is grotendeels uit hout opgetrokken.
Energiezuinig met zonnepanelen en warmtepomp.

Erfpacht:
Tijdvak: t/m 30 april 2064
Jaarcanon : ? 2.147,=
Jaarlijkse indexering
De erfpacht canon is aftrekbaar van de inkomstenbelasting
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
--
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
IN_CONSULTATION

Bouw

Bouwjaar
2015

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
162 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
6
Aantal badkamers
1

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder