Vorige | Volgende

Bosweg 34 1756CH 'T Zand, 't Zand

Bouwjaar
1978
Woonoppervlakte
194 m²
Aantal kamers
8
Perceeloppervlakte
5.377 m²

Omschrijving

De overtreffende trap van landelijk wonen..

Een toegangspad van 260 meter leidt u naar het perceel van circa 5.400 m met vrijstaande woning, bijgebouw (170 m), 3 paardenboxen en een paardenbak (ca. 20 x 40 m). De vrijstaande woning uit 1978 ligt verscholen tussen de landerijen. Dit is d overtreffende trap van landelijk wonen! Op het moment dat u het toegangspad op rijdt vanaf de Bosweg valt het plattelandsleven als een warme deken over uw schouders. Kilometers vrij uitzicht waar u geheel tot rust komt en uw mindset kunt resetten na een dag werken. Maar wat dacht u van thuiswerken? De trek uit de stad is al enige tijd gaande, maar komt door de huidige ontwikkelingen in een stroomversnelling. Een groene en rustige omgeving verhoogt uw productiviteit en zal de kwaliteit van uw werkzaamheden ongetwijfeld verhogen. U ervaart hier rust, ruimte en mogelijkheden. De mogelijkheden inzake het geldende bestemmingsplan hebben we door een RO-deskundige vooraf laten uitzoeken. Het bijgebouw leent zich namelijk uitstekend voor bijvoorbeeld selectieve beroeps- of bedrijfsuitoefeningen aan huis. Of een Bed & Breakfast? Het 170 m grootte bijgebouw is hier zeker voor geschikt. De aantrekkelijkheid voor gasten van de B & B zal worden versterkt door de optimale ligging. De woning is gelegen nabij diverse kustplaatsen en geeft een unieke landelijke ervaring aan gasten. Het volledige document welke de bestemmingsmogelijkheden weergeeft kunt u downloaden op onze website. Uiteraard bent u vrij om uw eigen ideen op het perceel werkelijkheid te laten worden. Het perceel wordt kadastraal anders ingericht. Graag verwijzen wij hiervoor naar de nieuwe situatietekening (zie brochure). Plan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte ca. 194 m
Inpandige ruimte ca. 44 m
Inhoud ca. 835 m
Externe bergruimte ca. 187 m
Perceeloppervlakte ca. 5.377 m (optioneel uit te breiden)

Dit object wordt tevens aangeboden met meer perceel (ca. 5.300 m), zie hiervoor de separate aanmelding.

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, bestemming, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-01-2021
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1978

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
194 m²
Perceeloppervlakte
5.377 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
8
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder