Vorige | Volgende

Boterdiepstraat 29 - Hs 1079ST Amsterdam, Rijnbuurt Oost

Bouwjaar
1931-1944
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal kamers
3
Perceeloppervlakte
129 m²

Omschrijving

In een groene en rustige straat in de gewilde Rivierenbuurt bieden wij aan een licht benedenhuis van ca. 75 m2 met 2 slaapkamers en een heerlijke tuin.
**English version below**

De woning is gelegen in de rustige Boterdiepstraat middenin in de Rivierenbuurt. De nabijgelegen Rijnstraat en Maasstraat bieden een diversiteit aan gezellige horecagelegenheden en winkels voor dagelijkse boodschappen. Verder ligt de bruisende Pijp met haar populaire restaurantjes, cafés en de Albert Cuypmarkt op loopafstand. Maar ook de Amsteloevers en de Wibautstraat, die de laatste jaren volop in ontwikkeling is, liggen om de hoek. Voor het groen bent u zo in het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark (met de jaarlijkse Parade) of het Sarphatipark. En in slechts 10 minuten fietsen bereikt u het centrum.

Indeling:
Middels de eigen ingang in het portiek, komt u in de entree van de woning. Deze gaat over in een half open hal met toegang tot alle vertrekken.

De ruime woonkamer met open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en heeft veel lichtinval door de grote ramen. De keuken ligt aan de achterzijde van deze ruimte en is voorzien van alle benodigde inbouw-apparatuur.

In het midden van de woning bevinden zich een kast met cv ketel en een ruime badkamer. De badkamer is volledig voorzien van marmer en heeft een ligbad met douche, wastafel en toilet.

Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de twee slaapkamers. De master bedroom is ruim en heeft grote openslaande deuren naar de tuin. Verder bestaan twee zijden van deze kamer uit riante inbouwkasten met glazen deuren. De tweede slaapkamer heeft een goed formaat en is momenteel in gebruik als logeerkamer. Aan het eind van de hal staat de wasmachine. Hier kan eenvoudig een gesloten kast gemaakt worden. In de gehele woning ligt een witte laminaatvloer.
De fijne tuin is gelegen op het Oosten en is voorzien van een tuinhuis.

Locatie:
De woning is uitstekend met het openbaar vervoer te bereiken. Tram 4,12 en bus 62, 65, 284 en N84 stoppen om de hoek. Stations Rai en Amstel op 6 fiets minuten afstand gelegen. U bevindt zich binnen enkele minuten op de Ring A10. Parkeren kan aan de openbare weg middels een parkeervergunning.

Vereniging van Eigenaren:
De VvE heeft onlangs een nieuwe professionele VvE beheerder aangesteld, de VvE bijlage is € 149,73 per maand. In februari 2020 is er een meerjarig onderhoudsplan opgesteld.

Opleverdatum:
In overleg.

Vraagprijs:
€ 499.000,- K.K.

Opleveringsniveau:
De woning wordt opgeleverd inclusief onder meer de navolgende voorzieningen:
- Tuin op het oosten, met tuinhuis
- 2 slaapkamers
- Badkamer met bad
- Open woonkeuken, voorzien van inbouwapparatuur
- Grote ramen aan voor en achterzijde
- Dubbel glas

Bijzonderheden:
- Erfpachtperiode tot 2059 canon € 840,- par jaar en omzetting naar eeuwigdurend is aangevraagd
- Fundering vernieuwd in 2009
- Cv ketel Intergas 2007

Voorbehoud:
Deze projectinformatie is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Er wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Koper heeft zijn eigen onderzoekplicht naar alle zaken die voor hem of haar van belang zijn. Met betrekking tot deze woning is de makelaar adviseur van verkoper. Van toepassing zijn de NVM-voorwaarden.


**English version**
In a green and quiet street in the popular Rivierenbuurt we offer a light ground floor apartment of approx. 75 m2 with 2 bedrooms and a lovely garden.

The property is located in the quiet Boterdiepstraat in the middle of the Rivierenbuurt. The nearby Rijnstraat and Maasstraat offer a variety of cozy restaurants and shops for groceries. Furthermore, the bustling Pijp with its popular restaurants, cafés and the Albert Cuyp market are within walking distance. But also the banks of the Amstel and the Wibautstraat, which has been in full development in recent years, are just around the corner. For the green you can easily reach the Beatrixpark, Martin Luther Kingpark (with the annual "Parade") or the Sarphatipark. By bike you'll reach the citry center in just 10 minutes.

Layout:
Through the personal entrance in the porch, you enter the house. The entrance changes into a half open hall with access to all rooms.

The spacious living room with open kitchen is located at the front of the house and has lots of light through the large windows. The kitchen is located at the rear of this room and is equipped with all necessary appliances.

In the middle of the house is the spacious bathroom located. The bathroom is fully marble and has a bath with shower, sink and toilet. A separate closet in the hall contains the central heating boiler. The washing machine is at the end of the hall. A closed cupboard can easily be made here.

The two bedrooms are located at the rear of the apartment. The master bedroom is spacious and has large doors to the garden. Furthermore, two sides of this room consist of spacious fitted wardrobes with glass doors. The second bedroom is a good size and is currently used as a guest room. There is a white laminate floor throughout the house. The nice garden is facing East and is has a garden house.

Location:
The property is easily accessible by public transport. Tram 4,12 and buses 62, 65, 284 and N84 stop around the corner. Rai and Amstel stations are 6 minutes by bike. You will reach the A10 within a few minutes. Parking is possible on the public road through a parking permit.

Owners Association (VvE):
There is a new company that manage the administration the service costs are € 149,73 a month.

Delivery date:
In consultation.

Property price:
€ 499.000,- K.K.

Facilities:
The property will be delivered including the following facilities:
- East-facing garden with garden house
- 2 bedrooms
- Bathroom with bathtub
- Open kitchen with fitted appliances
- Large windows on the front and rear
- Double glass

Particulars:
- Leasehold period up to 2059 canon € 840,- . Switch to perpetual leasehold is requested
- Foundation renewed in 2009
- Central heating boiler: Intergas 2007

Restrictions:
This information has been compiled with the utmost care. However, no liability is accepted for any incompleteness, inaccuracy or otherwise, or the consequences thereof. The buyer has his own obligation to investigate all matters that are important to him or her. With regard to this property, the broker is the seller's advisor. The NVM conditions apply.


Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
16-05-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931-1944

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
75 m²
Externe bergruimte
5 m²
Perceeloppervlakte
129 m²
Inhoud
271 m³

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2
Bekijk alle kenmerken

Meer informatie

Advertentie

MVA wijkinformatie: Rijnbuurt

Rijnbuurt De Rijnbuurt ligt in de Rivierenbuurt aan de oostkant van Amsterdam Zuid. Het is het deel ten noordoosten en zuidwesten van de Rijnstraat en wordt aan de noordelijke zijde afgesloten door de Vrijheidslaan en de Uiterwaardenstraat. Aan de zuidzijde wordt de Rijnbuurt begrensd door de rivier de Amstel met daaraan de bekende begraafplaats Zorgvlied. Middenin de buurt ligt de President Kennedylaan, met vele zijstraten, waaronder de Hunzestraat en de Vechtstraat. Het grootste park is het Martin Luther Kingpark, waar in de zomer altijd de Parade neerstrijkt. Plan Zuid In gebied rondom de Rijnstraat wonen gemiddeld meer hoger opgeleiden dan in de rest van Amsterdam en over het geheel wat minder kinderen. Het grootste deel van de bouw in de Rijnbuurt dateert, net als de bouw van de rest van de Rivierenbuurt, uit de jaren twintig tot veertig van de twintigste eeuw en maakt deel uit van ‘Plan Zuid’, het uitbreidingsplan dat architect Berlage voor Amsterdam Zuid bedacht. Amsterdamse School in de Rivierenbuurt Ondanks dat Berlage zelf niet in Amsterdamse Schoolstijl ontwierp, deden zijn opvolgers dat wel. Zie daar, de zo herkenbare stijl van de Rivierenbuurt, die veel architectuurliefhebbers naar deze wijk trekt. Naast de door velen geliefde bouwstijl, is de Rijnbuurt uiteraard ook een aantrekkelijke woonbuurt; zowel dichtbij het centrum als bij bijvoorbeeld de populaire Pijp en de ring.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder