Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Boterdijk 177 * 1424NG De Kwakel, Meerwijk

Vraagprijs € 325.000 

Omschrijving

Unieke kans. Bouwperceel van circa 467m ten behoeve van een VRIJSTAANDE villa + garage in de geliefde jonge wijk de Oker.
Er is parkeergelegenheid op eigen terrein. Via een brede oprit vanaf de Boterdijk bereikt u uw perceel (er zal een notarieel recht van overpad worden gevestigd). Er is ook een (voetgangers) entree vanaf de Pastoor J. van Dijklaan.
Er is een schetsontwerp via een zogenaamd principeverzoek aan het college van B&W voorgelegd. Zij hebben dit positief beoordeeld en aangegeven dat medewerking (onder voorwaarden) mogelijk is.
-Bouwhoogte 6 meter, nokhoogte 11 meter;
-Bouwvlak circa 10 x 7.5 m (woonoppervlakte ca. 180 m);
-Zuidgevel moet gelijk lopen met zijgevel bestaand huizenblok ten oosten van de woning;
-Parkeren op eigen terrein, ontsluiting perceel via de Boterdijk;
-Vrijstaande garage mogelijk van 7 x 3,5 m met een nokhoogte van 5 meter;
-Voordat een omgevingsvergunning kan worden aangevraagd moet een bestemmingsplanprocedure worden doorlopen. De totale doorlooptijd van deze twee procedures is in de praktijk circa 14 maanden. Deze procedures zijn voor rekening en risico van koper en kunnen niet als een ontbindende voorwaarde worden opgenomen;
-Splitsing kosten van het perceel zijn voor rekening verkoper;
-Achterop het huidige perceel van 1440 m welke zal worden gesplitst bevindt zich een flinke schuur. Deze dient door koper te worden gesloopt voordat nieuwbouw kan plaatsvinden.
-Het is ook mogelijk het hele perceel van 1440 m met opstallen te kopen voor 850.000 k.k. te kopen (zie voor meer informatie de aparte aanmelding).
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-04-08
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Type
Bouwgrond
Bouwtype
Bestaande bouw

Oppervlakten en inhoud

Perceel
1.440 m²
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder