Vorige | Volgende

Boulevardpad 30 1018HP Amsterdam, Oostenburg

Vraagprijs € 298.000 k.k.

Omschrijving

Betreft een VERHUURD OBJECT!

*******Vooralsnog is bezichtigen is NIET mogelijk*****

Goed onderhouden drie kamer appartement gelegen op de eerste verdieping met een ruim balkon op het zuiden en een separate berging op de begane grond.

INDELING:
Eerste verdieping; entree, hal, separate toilet met fonteintje, een badkamer met douche, wastafel en de wasmachine aansluiting, twee slaapkamers, een ruime woonkamer met toegang tot de keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en een ruim balkon op het zuiden. Vanuit het balkon uitzicht op de binnentuin.

Huurovereenkomst voor ONBEPAALDE TIJD (met ingangsdatum december 2020)
Bruto huuropbrengst bedraagt 300,= per maand, te weten 3.600,= per jaar


BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1985;
- Oppervlakte 72,8m2;
- Erfpacht is tot 30-06-2035 afgekocht;
- Aanvraagdatum geregistreerd voor het overstappen naar eeuwigdurende erfpacht vr 01-01-2020;
- Professionele VvE beheerd door de Alliantie;
- Servicekosten bedragen 77,92 per maand;
- Geheel voorzien van dubbel glas;
- Oplevering IN VERHUURDE STAAT
- Verkoop onder voorbehoud gunning verkoper

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
17-02-2021
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort object
Belegging
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Oostelijke Eilanden/Kadijken

Oost staat bekend als de stille kant van het Centrum, een gebied met veel groen, water en grote (culturele) instellingen. Deze eigenschappen maken de oostelijke binnenstad tot een aantrekkelijk woongebied. Vergeleken met de binnenstad wonen in deze buurten veel jongeren. Oost is met de Oostelijke Eilanden en het oude havengebied nog een relatief onbebouwd gebied waar veel zal veranderen. Ook de Weesper- en Plantagebuurt ontwikkelt zich nog volop.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder