Vorige | Volgende

Bourgondieweg 36 1611WK Bovenkarspel, Plan Zuid en Princenhof

Koopsom € 195.000 

Bouwjaar
1972
Woonoppervlakte
120 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
200 m²

Omschrijving

Deze heerlijke, ruime HOEKWONING ligt op maar liefst 200 m eigen grond en heeft wat aandacht nodig.... maar de basis is goed te noemen. De ligging is gunstig nabij diverse voorzieningen. De woning is in de loop der jaren voorzien van kunststof kozijnen en isolatieglas. De woonkamer heeft grote raampartijen die zorgen voor veel lichtinval en bieden achter uitzicht op de achtertuin met vrijstaande berging. De woning is gelegen in een sfeervol hofje. Op de 1e verdieping treft u 3 slaapkamers, een overloop met kastruimte en de badkamer. Op de tweede verdieping, die met een vaste trap te bereiken is, heeft u de mogelijkheid om nog een extra slaapkamer te maken.
De heerlijk lichte en grote leefruimtes maken deze woning tot een echt gezinshuis.

Bouwjaar ca. 1972 / inhoud ca. 380 m / woonoppervlak ca. 120 m / externe bergruimte ca. 8 m / perceeloppervlakte 200 m

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal, meterkast met voldoende groepen, toilet met fonteintje, trapopgang, doorzonkamer met grote raampartijen voor en achter, keukenruimte met basis keukenblok en wasmachine aansluiting, achterentree naar de zonnige achtertuin op het zuiden met vrijstaande berging.

1e verdieping:
Overloop met kastruimte, 1 ruime voorslaapkamer voorzien van wastafel en 2 achterslaapkamers, volledig betegelde, lichte badkamer met douchegelegenheid en wastafel.

2e verdieping:
Middels vaste trap is de ruime zolderverdieping bereikbaar met opstelling cv combiketel en de mogelijkheid om er een vierde (slaap)kamer te creren.

Aanvaarding in overleg.
Koopsom 195.000,-

In de koopovereenkomst worden onder andere de volgende voorwaarden opgenomen:
Zelfbewoning clausule:
a. de koper verplicht zich het verkochte uitsluitend te zullen gebruiken om dat zelf (met zijn eventuele gezinsleden) te bewonen en het verkochte niet aan derden te zullen doorverkopen, te zullen verhuren en niet anderszins aan derden in gebruik te zullen geven.
b. Het bepaalde in het vorige lid is niet van toepassing indien:
1. Verkoop op grond van een machtiging van de rechter als bedoeld in artikel 3:174 Burgerlijk Wetboek of op grond van een rechterlijk bevel zoals bedoeld in artikel 3:185 Burgerlijk Wetboek plaatsvindt;
2. Executoriale verkoop door hypothecaire schuldeisers zoals bedoeld in artikel 3:268 Burgerlijk Wetboek plaatsvindt;
3. Schriftelijke ontheffing wordt verleend door verkoper.
c. Het bepaalde in lid a van dit artikel vervalt nadat de koper het verkochte tenminste gedurende vijf (5) achtereenvolgende jaren heeft bewoond. Als maatstaf geldt hierbij de periode welke de koper als bewoner van het desbetreffende adres in het bevolkingsregister is ingeschreven en de woning daadwerkelijk bewoont.
d. Verkoper kan schriftelijk ontheffing verlenen van het bepaalde in dit artikel op grond van gebleken hardheid welke buiten verhouding staat tot het belang dat met toepassing van dit artikel zou zijn gediend. Aan deze ontheffing kunnen voorwaarden worden verbonden. Deze ontheffing wordt in ieder geval verleend in geval van:
1. Verandering van werkkring van de koper op grond waarvan redelijkerwijs verhuisd dient te worden;
2. Overlijden van de koper of diens echtgeno(o)t(e) of samenwonende partner;
3. Echtscheiding, scheiding van tafel en bed of ontbinding van een samenlevingsverband;
4. Verhuizing waartoe wordt genoodzaakt door de gezondheid van de koper of van n van zijn gezinsleden.
e. Bij niet-nakoming van enige verplichting in dit artikel verbeurt de koper, zonder ingebrekestelling, ten behoeve van de verkoper een onmiddellijk opeisbare boete gelijk aan tien procent (10%) van de koopsom.

Deze woning is een voormalig huurwoning van de Woonschakel, de Woonschakel heeft de regel dat bij dezelfde biedingen met gelijkwaardige condities huurders van de Woonschakel voorgaan.

Procedure:
Na de bezichtigingsperiode kunnen kandidaten schriftelijk een bod uitbrengen tot uiterlijk 24 september 2020, 12:00 uur.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
08-09-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
120 m²
Perceeloppervlakte
200 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder