Vorige | Volgende

Bouvigne 16 I 1083BN Amsterdam, Buitenveldert Zuidoost

Bouwjaar
1959
Woonoppervlakte
66 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Ben je op zoek naar een instapklaar appartement op toplocatie? Is wonen in een groene en kindvriendelijk buurt belangrijk voor je? Zoek je een licht appartement met veel bergruimte? Dan is Bouvigne 16-1 echt wat voor jou!

Echte kenmerken voor Bouvigne 16-1:
- ruim 3-kamer appartement met hoekligging;
- voldoende natuurlijk lichtinval;
- maar liefst 3 bergingen;
- gelegen in het groene en kindvriendelijke Buitenveldert;
- perfecte aansluitingen met ov;
- centrale ligging nabij uitvalswegen.

Is Bouvigne 16-1 jouw nieuwe woning?
In combinatie met de foto's geven we je hieronder alvast een beknopte indruk van de woning.

De woning betreft een ruim en licht 3-kamerappartement in het populaire Buitenveldert. De woning beschikt over een woonkamer, 2 slaapkamers van prima formaat, afgesloten keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De badkamer is te bereiken via n van de slaapkamers. Er is een separaat toilet bereikbaar vanuit de hal. Het balkon aan de voorzijde van de woning is gelegen op het Oosten, er is een Frans balkon aan de achterzijde, gelegen op het Westen.
Op zolder beschikt de woning over 2 bergruimtes, op de begane grond is er zelfs een derde bergruimte!

Het winkelcentrum Groot Gelderlandplein, het Amsterdamse Bos en het Amstelpark zijn nabij gelegen. Tevens zijn diverse vormen van vervoer vlakbij (tram, bus en metro). Ook rij je zo de A10 op!

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 66 m (NEN-rapport aanwezig)
- Vanwege de hoekligging zijn er extra raampartijen en daardoor veel natuurlijk licht in de woning
- Er zijn 3 bergingen verdeeld over zolder (2) en begane grond (1), gezamenlijk ca. 29 m groot.
- Bepaalde appartementen in de omgeving hebben de berging op de begane grond d.m.v. een interne trap aan de woonruimte verbonden, mogelijkheden dienen door koper zelf onderzocht en uitgevoerd te worden.
- Bouwjaar CV ketel 2006, type Intergas Combi HR
- Balkon op het Oosten, Frans balkon op het Westen
- Servicekosten ca. 150,- per maand
- de VVE wordt professioneel beheerd door Pro VVE beheer.
- Erfpacht afgekocht tot 30-11-2058, verkoper heeft reeds een aanvraag gedaan voor overstap naar eeuwigdurend erfpachtrecht. Er is nog geen aanbieding vanuit de gemeente ontvangen.

Een rondleiding door jouw nieuwe appartement?
Neem contact met ons op, wij laten je de woning graag van binnen zien!
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
2021-05-19
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
in overleg

Bouw

Soort woning
Portiekflat
Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten en inhoud

Gebruiksoppervlak wonen
66 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3

Energie

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

MVA wijkinformatie: Buitenveldert-Oost

In het zuidelijkste deel van Amsterdam-Zuid ligt de wijk Buitenveldert en de Zuidas. Het gebied grenst aan Amstelveen bij de Kalfjeslaan en het Kleine Loopveld. Buitenveldert is een ruim opgezette woonbuurt met relatief veel groen, recreatievoorzieningen en water. Hier vind je de wat grotere koopwoningen. Ook zijn er meerdere winkelcentra, waarvan het Gelderlandplein de meest bekende is. In de buurt wonen relatief veel ouderen. Het gebied rond de Zuidas is een dynamisch gebied volop in ontwikkeling. Waar de focus eerst lag op de ontwikkeling van een hoogwaardig kantorengebied, is die nu meer gericht op woningen in de omliggende deelgebieden. Er wonen nog relatief weinig mensen, maar dat verandert met de bouw van huurappartementen door de woningcorporaties. Dat vraagt ook om meer voorzieningen in de buurt. Zo komt er bijvoorbeeld een integraal kindcentrum annex brede school.

Amsterdam

Amsterdam de Nederlandse hoofdstad, staat bekend om het artistieke erfgoed, het uitgebreide grachtennetwerk en de smalle gevelhuizen, een erfenis uit de Gouden Eeuw. In het Museumkwartier bevinden zich het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum met werken van Rembrandt en Vermeer, en het Stedelijk Museum met moderne kunst. Fietsen is onlosmakelijk verbonden met het karakter van de stad en er zijn veel fietspaden. In het centrum van Amsterdam vind je natuurlijk de prachtige grachten waar de stad bekend om staat, maar er is nog zo veel meer.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder

Appartementen

Het kopen van een appartement in Amsterdam is een ander verhaal dan wanneer je een huis of vrijstaande villa koopt. Je hebt namelijk niet alleen te maken met buren links en rechts van je, maar vaak ook boven of onder je. Dit zorgt ervoor dat de grond waar het gebouw op staat van meerdere mensen tegelijk is. Dit kan voor ingewikkelde constructies zorgen wanneer je wilt weten welke kosten er nog meer bij komen wanneer je het appartement wilt kopen.

Lees verder