Vorige | Volgende

Bouwerij 97 C + D 1185XW Amstelveen, Bovenkerk en Legmeer

Huurprijs € 13.200 per jaar

Omschrijving

Op het BEDRIJVENTERREIN LEGMEER in Amstelveen wordt momenteel TE HUUR aangeboden twee REPRESENTATIEVE, ZELFSTANDIGE KANTOORRUIMTES ter grootte van in totaal ca. 200 m², welke ook separaat kunnen worden gehuurd vanaf ca. 100 m². De kantoorruimtes zijn compleet afgewerkt en voorzien van onder andere een eigen pantry en een inbouwpakket en kunnen in overleg “turn-key” worden opgeleverd.

Beschikbare kantoorruimtes:
Voor de verhuur zijn de volgende kantoorruimtes beschikbaar:
Verdieping: Unit: Oppervlakte (ca.): Prijs p/m (excl. servicekosten):
1ste etage C 100 m² € 1.100,-
1ste etage D 100 m² € 1.100,-

Voorzieningen/ installaties:
De beschikbare kantoorruimtes zijn zeer representatief en hoogwaardig afgewerkt en zijn onder meer voorzien van:
- Eigen (afsluitbare) toiletruimte;
- Laminaat vloer;
- Eigen pantry;
- Systeemplafond met verlichtingsarmaturen;
- Te openen ramen, voorzien van dubbel glas;
- Databekabeling met eigen ISRA-punt;
- Inbouwpakket met spreekkamers/kantoren;
- Centrale verwarming middels radiatoren.

Daarnaast hebben de units ook individuele voorzieningen, waaronder:
Unit C:
- Eigen repro-/archiefruimte met patchkast;
- Alarmsysteem (over te nemen).

Unit D:
- Airco-installatie, geïnstalleerd in 2019;
- Eigen archief-/opslagruimte;
- (Data-)bekabelingsgoten;
- Moderne, goed uitgeruste pantry.

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft overeenkomstig het bestemmingsplan Amstelveen Zuid-West 2014 ter plaatse de aanduiding: "Gemengd 4" en is derhalve geschikt voor onder meer: kantoor, cultuur en ontspanning en maatschappelijke voorzieningen.
Voor de laatste informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening of neemt u contact op met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport en Bloemenveiling Aalsmeer en is onder meer ontsloten door de Rijksweg Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4), Amsterdam-Haarlem (A9) en de ringweg Amsterdam (A10).

Komt u met het Openbaar Vervoer?
De bushalte “Zagerij” is circa op 5 minuten lopen gelegen van het object. Vanuit hier bent u met GVB-buslijn 55 in ca. 20 minuten op NS-station Amsterdam Zuid, gelegen op de Zuidas. Vanuit hier heeft u uitstekende verbindingsmogelijkheden naar het centrum van Amsterdam, Schiphol en de rest van Nederland.

Parkeergelegenheid:
Eén eigen vaste parkeerplaats direct voor het pand.
Vrij parkeren op de openbare weg in de omgeving.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen, kortere huurtermijnen bespreekbaar.

Opzegtermijn:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 100,- per maand te vermeerderen met BTW als verrekenbaar voorschot ter behoeve van stook- en nutskosten (incl. vastrecht). De kosten voor telecommunicatie/internet, schoonmaak van de eigen ruimte etc. komen voor rekening en risico van Huurder.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt. Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door huurder overgenomen.

Energielabel gebouw:
EPA-certificaat labelklasse: A (weinig besparingsmogelijkheden).

Bouwjaar:
Omstreeks 1982.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373 / bog@brockhoff.nl
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-04-2020
Status
Beschikbaar

Bouw

Bouwtype
Bestaande bouw
Bouwjaar
1982

Oppervlakten en inhoud

Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Amstelveen

Amstelveen dankt haar bestaan aan de rivier de Amstel, die een cruciale rol speelde in de verbinding tussen Amsterdam en de rest van Nederland. De naam Amstelveen wordt sinds 1964 gebruikt voor het gedeelte van Nieuwer-Amstel, dat na de annexaties door Amsterdam overbleef. Amstelveen heeft veel te bieden. De gunstige ligging tussen Schiphol en Amsterdam, maakt dat wonen hier erg populair is. Inmiddels is Amstelveen uitgegroeid tot een bruisende stad met vele recreatiemogelijkheden en is het de tweede groenste stad van Nederland. Voor de groenliefhebbers is er Het Amsterdamse Bos. Dit uitgebreide gebied heeft plek voor bijna elke buitenactiviteit die je maar kunt bedenken, wandelen, fietsen, kanoën, klimmen. Natuur, cultuur, educatie, evenementen en winkelen komen hier op een prettige manier bij elkaar.

Schakel een MVA/NVM makelaar in om te huren in Nederland

Het werkgebied van een makelaar reikt verder dan alleen het kopen of verkopen van huizen. Ook bij het vinden van een huurhuis is het inschakelen van een makelaar een verstandige keuze. Je makelaar kan je adviseren over welk soort woning het beste bij je past en in welke buurt deze het meest geschikt is.

Lees verder