Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 1 1422LE Uithoorn, Zijdelwaard

Woonoppervlakte
171 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
385 m²

Omschrijving

Een oprit voor een of twee auto's, een entree aan de zijkant, een garage: de twee-onder-een-kapwoningen bieden alle comfort. Daarnaast hebben ze op de begane grond een hoekraam in de keuken en een groot raam in de voorgevel. De grote openslaande deuren naar de achtertuin en een raam op de overloop op de 1e verdieping zitten ook in de standaard woningindeling van de twee-onder-een-kap. En wilt u nog meer ruimte? U heeft de mogelijkheid om een twee-onder-een-kap op te waarderen naar een twee-onder-een-kap plus.

De steile daken zijn kenmerkend voor Buitengoed en bieden bovendien een zeer ruime zolder. Er is extra aandacht besteed aan de grote en ranke overstekken, de detaillering en de dakkapellen. In het dak zitten zonne­panelen, zodat u gebruik kunt maken van duurzame energie. De zonnepanelen worden verzonken geplaatst en vormen daardoor één geheel met de keramische, vlakke dakpannen.

Voor de gevel heeft de architect gespeeld met verticale vlakken, inclusief grote raampartijen die de woningen binnen licht maken. Voor de gevelmaterialen heeft hij zich laten inspireren door de omgeving en gekozen voor een gemêleerde donkere baksteen in combinatie met keimwerk (wit geschilderde baksteen). Het metselwerk wordt mooi afgewisseld door kunststof hout-look planken, wat een natuurlijk effect heeft. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof. Deze materialen vragen weinig onderhoud, zodat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Kortom: een traditionele woning met een eigentijdse architectuur.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
28-05-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Twee-onder-één-kap
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
171 m²
Perceeloppervlakte
385 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • EKZ | Makelaars Uithoorn
    0297567863
    nieuwbouw@ekz.nl
    http://www.ekz.nlAdvertentie