Vorige | Volgende

Bouwnummer 1 1521LE Wormerveer, Wormerveer Noord

Woonoppervlakte
127 m²
Aantal kamers
4
Perceeloppervlakte
179 m²

Omschrijving

Van binnen naar buiten
Op de begane grond van de hoekwoningen vind je de ruime woonkamer met open keuken. Ook het toilet vind je op de begane grond.
Vanaf de bank kijk je uit op de tuin, waar je de kinderen lekker ziet spelen. Afhankelijk van de zonliggingg geniet je op je terras van het zonnetje in de ochtend of middag. In de tuin heb je een aparte berging voor al je tuingereedschap.

Slaapkamers en badkamer
Op de 1e verdieping vind je wel 3 slaapkamers. De grootste slaapkamer is lekker licht door de twee ramen. Ook je badkamer met 2e toilet ligt aan de overloop.

Op de zolder
Via de vaste trap kom je op de 2e verdieping waar de vrij indeelbare zolder is. In de woningen met een dwarskap heb je ng meer ruimte dan bij een langskap. Creer je hier extra kamers of ga je voor de hobbykamer? Wordt dit de wasruimte of mogen de kinderen hier straks gamen? De keuze is aan jou!

In je buurt
Deze wijk komt op een lange strook rivieroever van de Zaan, naast de bestaande bouw van Wormerveer Noord. In Noordeinde woon je vlakbij het centrum van Wormerveer, waar je alle voorzieningen van het dorp vindt.

Tuingerichtheid: zuid.

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
30-04-2020
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Hoekwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
127 m²
Perceeloppervlakte
179 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Kuijs Reinder Kakes
    0756126400
    info@krk.nl
    http://www.krk.nlAdvertentie