Vorige | Volgende

Bouwnummer 1.6.03 1031KB Amsterdam, Overhoeks

Woonoppervlakte
181 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Groots, luxe en een warme sfeer. Dit penthouse van 181 m2 op de zesde verdieping heeft het allemaal. De living is bijzonder fijn in te delen. Het is groot, maar toch knus, omdat de diverse hoeken met een aantal wanden van elkaar gescheiden zijn. Alle ruimte voor een vleugel, een grote eettafel en een royale zithoek. De keuken, met een fijn kookeiland, ligt mooi centraal. Kookliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Bijzonder luxe zijn de twee aparte slaapdomeinen. Aan de ene kant je eigen masterbedroom met inloopkast en een royale, zeer complete badkamer en aan de andere kant nog twee ruime slaapkamers en een complete badkamer. Het terras loopt grotendeels rondom. Je hebt een ideale zonligging op het zuidwesten en het noordwesten en fraai uitzicht op het buurtpark. Bovendien heb je nog een terras aan de rustige, vallei-achtige binnentuin.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
06-06-2019
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Penthouse
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
181 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Eefje Voogd Makelaardij
  0203050560
  info@eefjevoogd.nl
  http://www.eefjevoogd.nl

  Sense Vastgoed
  0204711904
  info@sensevastgoed.nl
  http://www.sensevastgoed.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Noordelijke IJ-oevers West

Op de Noordelijke IJ-oevers West is veel bedrijvigheid. De wijk bestaat uit Buiksloterham, het NDSM-terrein en Overhoeks.
Buiksloterham: droogmakerij wordt duurzame woonwijk
Buiksloterham, ooit een droogmakerij die in de 19e eeuw werd aangelegd in het IJ, transformeert langzaamaan van industrie naar een duurzaam gebied waar wordt gewoond en gewerkt. Op dit moment zijn er 1500 woningen in ontwikkeling en zijn er plannen om in de komende jaren meer dan 3000 woningen te bouwen. Het gebied trekt ondernemers en bewoners die ervan houden te pionieren en te gaan wonen of werken in een plek in ontwikkeling, wat ook ruimte biedt voor veel eigen initiatief. Zo zijn er op verschillende kavels zelfbouwers en bouwgroepen hun eigen huis aan het bouwen en hun dromen aan het realiseren. Dit resulteert in verrassende bouw en gevarieerde wijken. Verwacht wordt dat de transformatie van Buiksloterham over tien jaar zal zijn afgerond.
Van scheepswerf en Shell-terrein naar hip and happening
Ook aan de westzijde van de IJ-oevers ligt het NDSM-terrein. Tot in de jaren tachtig van de vorige eeuw van het NDSM-terrein één van de grootste scheepswerven van de wereld. Nadat de werven werden verplaatst werd het industriële terrein - met haar originele kraanspoor en loodsen – een enorme broedplaats; thuishaven voor creatieve pioniers, met horeca, festivals en woningen. Ten oosten naast het NDSM-terrein en ten westen van architectonische eyecatchers A’DAM Toren en EYE Filmmuseum ligt, op het voormalige Shell-terrein, de nieuwe woonwijk Overhoeks. Deze wijk, met hoge woontorens met luxe woningen, ligt direct aan het IJ. Overhoeks wordt een plek om te wonen, te werken en uit te gaan en ligt heel strategisch: tegenover het stadscentrum, waarvan het slechts gescheiden wordt door het IJ. Kortom: De Noordelijke IJ-oevers West bieden het beste van twee werelden: het eigenzinnige, rustgevende, maar ook spannende ‘pioniersgevoel’ van het noorden in combinatie met de bruisend nabijheid van het centrum.