Open Huis - 28 maart van 11:00 tot 15:00 uur

Bekijk nu de deelnemende objecten
Vorige | Volgende

Bouwnummer 1 Zuideinde 20 aan het water 0 ong 1151CP Broek In Waterland

Koopsom € 1.025.000 

Bouwjaar
2020
Woonoppervlakte
132 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
279 m²

Omschrijving

Nieuw te bouwen vrijstaande woning in Waterlandse stijl aan doorgaand vaarwater in beeldschoon Broek in Waterland. Wat een buitenkans!
De tuin ligt aan het water op het zuidwesten. Wonen aan doorgaand vaarwater betekent hier varen door het Waterlandse landschap en naar de Amsterdamse grachten vanaf je eigen huis. En 's winters schaatsen voor de deur.

Er wordt duurzaam gebouwd, de woning wordt volledig geďsoleerd en voorzien van hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas. Verder een thermodynamische warmtepomp en zonnepanelen. De woning staat op eigen grond en heeft daarbij ook een aandeel in de mandelige toegangsweg.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang en toilet. Open keuken en een woonkamer met openslaande tuindeuren met uitzicht over het water.

Eerste verdieping: overloop met trapopgang , 3 slaapkamers, toilet en de badkamer. Verder een technische ruimte met opstelling warmtepomp, warmte terugwin unit en was-/droger aansluiting.

Tweede verdieping: bereikbaar via vaste trap, ideaal als werkkamer of speelkamer voor de kinderen.

Buiten:
Berging in de achtertuin, optie voor een aanlegsteiger en aan de zijkant aangebouwde berging.
Parkeren op eigen erf.

Ligging:
Broek in Waterland behoort tot de mooiste dorpen van Nederland en ligt op nog geen 15 minuten autorijden van Amsterdam. Het openbaar vervoer is goed geregeld, heel regelmatig rijden bussen in 10 minuten naar Metrostation Noord en naar Amsterdam CS (het is 2 minuten lopen naar de bushalte). Het is 20 minuten fietsen naar de Noord/Zuidlijn Station Noord en 5 minuten autorijden naar de A10 Ring Amsterdam.
In het dorp vind je naast andere prachtige historische huizen een buurtsuper, groenteboer, basisschool en kinderdagverblijf, een bar/restaurant, een verrukkelijk pannenkoekenhuis, een gezellige markt op woensdag, de sportschool, een tennis- en voetbalvereniging en verschillende maneges. De directe omgeving biedt prachtige fiets- en wandelroutes door het Waterlandse landschap.
Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
18-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Eengezinswoning
Bouwtype
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
132 m²
Perceeloppervlakte
279 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Advertentie

Waterland

Waterland is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente heeft een oppervlakte van 115,6 vierkante kilometer (waarvan 53,6 km² water). De gemeente ontstond in 1991 na samenvoeging van de tot dan toe zelfstandige gemeenten Broek in Waterland, Ilpendam, Katwoude, Marken en Monnickendam. De gemeente Waterland maakt deel uit van de Stadsregio Amsterdam. Het karakter van Waterland wordt gekenmerkt door een combinatie van authentieke kernen met cultuurhistorische achtergrond, afgewisseld met een groen en open landschap met een bijzonder veenweidegebied. De naam Waterland verwijst naar de vele waterrijke gebieden, en de ligging aan de Gouwzee en Markermeer. De ligging van Waterland nabij Amsterdam en achter de Noordzeekust is economisch, recreatief en toeristisch aantrekkelijk. De combinatie van dat alles wordt ook wel gezien als ‘het Waterlandse goud’.

Jouw aankoopmakelaar kent de markt door en door

Wanneer jij een aankoopmakelaar inschakelt die is aangesloten bij de MVA of NVM, weet je zeker dat jouw makelaar goed bekend is met de desbetreffende markt. Zeker wanneer huizenprijzen turbulent zijn, kan je ervan uitgaan dat jouw makelaar oog heeft voor de vele aspecten die daarbij een rol spelen.

Lees verder