Vorige | Volgende

Bouwnummer 11 1043EG Amsterdam, Teleport

Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
3

Omschrijving

Deze woningen zijn tussen de 67 en 94 mē groot. Twee van de woningen van dit type heeft maar liefst 2 verdiepingen. Deze woningen hebben allemaal een balkon of dakterras. Dit woningtype heeft 3 slaapkamers, een ruime woonkamer met open keuken en voldoende ruimte voor een aparte eethoek. Iedere woning heeft toegang tot de fietsenberging. Deze woontoren heeft met zijn houten en witte buitenkant een natuurlijke, moderne uitstraling.

2e verdieping

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
22-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
74 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
3
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

 • Van de Steege Projecten | Nieuwbouw
  0204357040
  projecten@vandesteege.nl
  http://www.vandesteege.nl

  WijZ Wonen
  0642686251
  wieke@wijzwonen.nl
  http://www.wijzwonen.nl/Advertentie

MVA wijkinformatie: Bedrijventerrein Sloterdijk

Bedrijventerrein Sloterdijk (of de 'Sloterdijken' I, II, III en IV) ligt in stadsdeel Amsterdam Nieuw-West en is onderdeel van industriegebied Westpoort. Het ligt ten westen van het centrum van Amsterdam en ten zuiden van het Westelijk Havengebied. Onderlangs wordt het gebied begrensd door de spoorlijn Amsterdam - Haarlem. Naast bedrijven in alle soorten en maten vindt men er openbare ruimte en vrije kavels die door de gemeente ter ontwikkeling worden aangeboden.
Ontwikkeling Bedrijventerrein Sloterdijk in volle gang
Gemeente Amsterdam is van plan het stoere gebied, dat onder andere de vierde haven van Europa herbergt, de komende jaren te ontwikkelen tot een levendiger, meer divers en moderner bedrijventerrein, zodat bedrijven in alle takken van sport dit deel van de stad optimaal kunnen benutten. Zo is het de bedoeling dat er een stedelijk werkmilieu ontstaat met kleinschalige bedrijven en groen en is er reeds een mix van functies en kavels ontstaan van onder meer woonwinkels. Ook is er op Bedrijventerrein Sloterdijk plek voor bedrijven die van elders moeten verhuizen omdat zij worden verdreven door bijvoorbeeld woningbouw.
Verscheidenheid aan bedrijvigheid op Bedrijventerrein Sloterdijk
Naast allerlei kleinschalige bedrijvigheid is er op de lege kavels plaats gereserveerd voor industrie met een hoge milieucategorie. Daartegenover is er ook ruimte voor bedrijven die juist duurzaam zijn. Ook kijkt men naar de mogelijkheid een tijdelijk evenemententerrein in dit deel van de stad te openen en meer culturele ondernemers aan te trekken.