Vorige | Volgende

Bouwnummer 11 1422LE Uithoorn, Zijdelwaard

Woonoppervlakte
130 m²
Aantal kamers
5
Perceeloppervlakte
173 m²

Omschrijving

De ruime rijwoningen met een breedte van 5,4 en 5,7 meter hebben een diepte van maar liefst 10 meter. De woningindeling van de twee typen rijwoningen is gelijk: de aansluitingen voor de keuken zijn gelegen aan de voorzijde en aan de achterzijde heeft u een woonkamer met dubbele openslaande deuren naar de achtertuin. Dan zijn er 3 slaapkamers op de 1e verdieping plus een badkamer en toilet met sanitair van Villeroy & Boch. De ruime zolder bevat standaard een dakraam of dakkapel. De woning wordt verkocht zonder keuken, maar wel met standaard aansluitingen. Daardoor bent u niet gebonden aan een keukenleverancier; kortom alle vrijheid om uw droomkeuken te realiseren.

De steile daken zijn kenmerkend voor Buitengoed en bieden bovendien een zeer ruime zolder. Er is extra aandacht besteed aan de grote en ranke overstekken, de detaillering en de dakkapellen. In het dak zitten zonne­panelen, zodat u gebruik kunt maken van duurzame energie. De zonnepanelen worden verzonken geplaatst en vormen daardoor één geheel met de keramische, vlakke dakpannen.

Voor de gevel heeft de architect gespeeld met verticale vlakken, inclusief grote raampartijen die de woningen binnen licht maken. Voor de gevelmaterialen heeft hij zich laten inspireren door de omgeving en gekozen voor een gemêleerde donkere baksteen in combinatie met keimwerk (wit geschilderde baksteen). Het metselwerk wordt mooi afgewisseld door kunststof hout-look planken, wat een natuurlijk effect heeft. De kozijnen worden uitgevoerd in kunststof. Deze materialen vragen weinig onderhoud, zodat u er nauwelijks omkijken naar heeft. Kortom: een traditionele woning met een eigentijdse architectuur.

-

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
02-04-2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Rijwoning
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
130 m²
Perceeloppervlakte
173 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
5
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • EKZ | Makelaars Uithoorn
    0297567863
    nieuwbouw@ekz.nl
    http://www.ekz.nlAdvertentie