Vorige | Volgende

Bouwnummer 12 1095JG Amsterdam, Zuidoostkwadrant Indische buurt

Woonoppervlakte
97 m²
Aantal kamers
4

Omschrijving

Dit woningtype bevindt zich op de begane grond en 1e verdieping en heeft de woningingang aan de straatzijde. Op de begane grond bevindt zich een ruime entree, een slaapkamer en de badkamer met toilet. Via de achterzijde zijn de prive-berging en de parkeergarage bereikbaar. Via de interne trap bereik je de eerste etage. Hier tref je de woonkamer met open keuken aan en twee slaapkamers. Tevens bevindt zich hier de 2e toiletruimte. Bijzonder aan dit type is de privebuitenruimte. Deze is ca. 8 meter diep!

•    Locatie: begane grond en 1e verdieping
•    Oppervlakte: ca. 97 m2 gebruiksoppervlakte
•    Beukmaat: 5,10 meter (breedte, hart op hart maat)
•    Terrasgrootte: ca. 40 m2
•    Entree: eigen entree aan de voorzijde op straatniveau
•    Open woonkamer / keuken
•    Slaapkamers: 3
•    Badkamer: begane grond, 2e toilet op de verdieping
•    Berging: inpandig, achterzijde van de woning
•    Parkeerplaats: (optioneel) direct gelegen achter de woning in de parkeergarage

Warmtepomp Klimaatgarant, erfpacht afgekocht voor 50 jaar, optioneel een parkeerplaats te koop

Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Aanmeldingsdatum
11-10-2019
Status
Verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Soort woning
Appartement
Bouwtype
Nieuwbouw

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
97 m²

Indeling

Totaal aantal kamers
4
Bekijk alle kenmerken

Makelaars

  • Kuijs Reinder Kakes
    0206265361
    amsterdam@krk.nl
    http://www.krk.nlAdvertentie

MVA wijkinformatie: Indische Buurt Oost

De Indische Buurt Oost is een wijk in Amsterdam -Oost. De wijk wordt begrensd door het Nieuwe Diep, de Zeeburgerdijk, de Molukkenstraat en de Valentijnkade. De straatnamen van de grotendeels uit de vroege 20e eeuw daterende wijk zijn vernoemd naar eilanden en andere plekken in het vroegere Nederlands-Indiλ. De eerste straatnamen werden vernoemd in 1900. Een oudere naam voor de Indische Buurt is Archipelwijk. Die naam werd de eerste decennia van de twintigste eeuw regelmatig gebruikt.
Indische Buurt Oost: Sumatraplantsoenbuurt dichtstbevolkt
De Indische Buurt Oost is onder te verdelen in twee buurten: die rondom het Sumatraplantsoen en het Makassarplein. Het zijn allebei voornamelijk woonbuurten en grenzen aan het Flevopark, door sommigen het mooiste park van de stad gedoopt. De Sumatraplantsoenbuurt is het dichtstbevolkt van alle buurten in stadsdeel Oost. Over de buurt verspreid vind je daarnaast enkele maatschappelijke en vrijetijdsvoorzieningen. Het stadsdeel heeft het Sumatraplantsoen opgeknapt tot een groene en levendige ontmoetingsplek voor de buurt. Een plek waar iedereen activiteiten kan organiseren en veilig en prettig kan zitten, spelen, sporten, picknicken en tuinieren.
Wijkaanpak Makassarpleinbuurt
De Makassarpleinbuurt ligt in de Indische Buurt tussen de Zeeburgerdijk, Molukkenstraat, Insulindeweg en het Flevopark. De buurt krijgt extra aandacht in het kader van de wijkaanpak. Er zijn al veel woningen gerenoveerd of nieuw gebouwd en straten zijn opnieuw ingericht. Het Makassarplein zelf kreeg in 2013 een opknapbeurt. Voor beide buurten kun je in de Molukkenstraat voor je dagelijkse boodschappen terecht